Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Knihapevná vazba
    321 Kč
    Do 25 dnů

Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Do 4 dnů
  • 399 Kč
    Ihned ke stažení

Kniha o čaji - Okakura Kakuzo, Universum, 2023
Kniha o čaji

Kniha o čaji – jeden z klasických textů světové kultury! Seznamte se s fascinující osobností autora Okakury Kakuzóa i s tím, jak se dostal k napsání jedné z nejvlivnějších knih dvacátého století o umění, kráse a prostotě...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 2 ks

The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Penguin Books, 2016The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Sayuri Romei (Ilustrátor), MacMillan, 2020The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Shambhala, 2018
The Book of Tea 
EN

This 1906 guide to the beauty of the tea ceremony is both a paean to the art of simplicity, and a wry critique of the West's view of Japan.

  • Knihabrožovaná vazba
    109 Kč
    Skladem 4 ks
Za kamna vlezem - Kamila Skopová, Grada, 2024
Za kamna vlezem

Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně. Taková kombinace pro vás může být v dnešní uspěchané době skvělou duševní terapií. Autorka předkládá čtivou formou...

  • Knihapevná vazba
    408 Kč
    Skladem 4 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    365 Kč
    Ihned ke stažení

The Way We Eat Now - Bee Wilson, HarperCollins, 2019
The Way We Eat Now 
EN

We never snacked like this and we never binged like this. We never had so many superfoods, or so many chips. We were never quite so confused about food, and what it actually is. This is a book about the good, the terrible and the avocado toast...

  • Knihabrožovaná vazba
    345 Kč
    Více než 30 dní

Kniha o čaji - Kakuzó Okakura, Brody, 1999
Kniha o čaji

Základní kniha o zenové estetice a kultuře pití a podávání čaje doplněná historickým exkursem z pera významného propagátora...


Národné jedlá - Anya von Bremzen, Premedia, 2023
Národné jedlá 
SK

Nová kniha autorky úspešného Umenia sovietskej kuchyne je brilantným skúmaním jedla a národnej identity po celom svete. „S nástupom a dominanciou globalizácie,“ vysvetľuje Anya v úvode, „sa národy a nacionalizmus javia zastaralejšie a zároveň...

  • Knihapevná vazba
    354 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    299 Kč
    Ihned ke stažení

Champagne Magnum Opus - Richard Juhlin, Rizzoli Universe, 2023
Champagne Magnum Opus 
EN

This is a grand and luxurious compendium on the most elegant beverage by world-renowned champagne expert Richard Juhlin...

  • Knihapevná vazba
    1 929 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka