Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

S pevnou vazbou gastronomie učebnice

Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 2 ks

Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický rádce od A do Ž

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    240 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018
 
Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Hygiena výživy a stravovania 
SK

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

  • Knihapevná vazba
    262 Kč
    Skladem 3 ks

Kuchařská kniha první české školy kuchařské, Edice knihy Omega, 2017
Kuchařská kniha první české školy kuchařské

Česká kuchyně má v posledních letech pověst nepříliš zdravé, těžké, nemoderní a také nudné. Kdokoliv, kdo si přečte klasickou českou Kuchařskou knihu První české školy kuchařské, zjistí, že je to velmi nespravedlivé. Naše skutečná národní kuchyně je....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander, Phaidon, 2012
The Art of the Restaurateur 
EN

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic ...

  • Knihapevná vazba
    829 Kč
    Více než 30 dní

The A - Z of Eating out - Joseph Connolly, Thames & Hudson, 2014
The A - Z of Eating out 
EN

The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of eating away from home, offering a wealth of guidelines, suggestions, top tips, cautions, advice and insider knowledge to help ...

  • Knihapevná vazba
    620 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Nové receptúry a technológia pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2012
Nové receptúry a technológia pokrmov 
SK

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál...

  • Knihapevná vazba
    1 077 Kč
    Skladem 1 ks

Cukrářská výroba I - L. Bláha, Informatorium, 2006
Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suroviny pro učební obor Cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek, Informatorium, 2007
Suroviny pro učební obor Cukrář

Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) 
EN

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice.

  • Knihapevná vazba
    746 Kč
    Více než 30 dní
Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2004
Receptúry diétnych pokrmov 
SK

Kniha obsahuje autorizované receptúry podla Slovenských technických noriem a práve podla týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

  • Knihapevná vazba
    348 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti 
SK

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach...

  • Knihapevná vazba
    810 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík, Nová Práca, 2004
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní 
SK

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci)...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Školské stravovanie v praxi 1 - Silvia Tokárová, Marta Hlavatá, Viera Moravčíková, Raabe
Školské stravovanie v praxi 1 
SK

Záleží Vám na kvalite stravovania detí v školskej jedálni? Metodická príručka určená vedúcim školských jedální ponúka riešenie aktuálnych problémov zariadení školského stravovania...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes