Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    199 Kč
    Ihned ke stažení

Souboj znamení - Dagmar Kludská, Eminent, 2018
Souboj znamení

Kniha slavné pražské kartomantky (viz záhlaví AUTOŘI) vysvětluje přednosti a slabé stránky jednotlivých znamení zvěrokruhu a jejich vzájemných vztahy. Jestli jste dosud nechápali, proč jsou vám někteří lidé sympatičtí a jiní...

  • Knihapevná vazba
    215 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    175 Kč
    Skladem

Velký snář - Dagmar Kludská, Pragma, 2020
Velký snář

Obnovené vydání Snáře, nejúspěšnější knihy Dagmar Kludské, známé kartářky a astroložky, v němž přichází ke čtenářům v roli vykladačky snů. Svůj Snář obohatila úvodním abecedním přehledem snové symboliky a velký počet ...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák, Libri, 2013
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a...s

  • Knihabrožovaná vazba
    181 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Štěstí přeje připraveným - Dagmar Kludská, Brána, 2004
Štěstí přeje připraveným

Chceme-li dosáhnout něčeho, po čem toužíme, nesmíme zapomenout na své znamení...


Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

První republika u stolu

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je...

  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 3, L-O

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Pomazánky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2013
Pomazánky

Nová ze série Ottových kuchařek přináší na 400 vyzkoušených receptů na chutné pomazánky pro každou příležitost. Bohatý fotografický doprovod vám usnadní jejich přípravu a obohatí možnosti úprav před podáváním na stůl.

Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2012
Borůvková kuchařka

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce....

  • Knihapevná vazba
    143 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2020
Natrhej si oběd

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. Spousta rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    362 Kč
    Skladem 1 ks
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Jak se vařívalo dřive a jak dnes

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Ottova velká hrníčková kuchařka - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2006
Ottova velká hrníčková kuchařka

V této kuchařce nebudeme vážit, ale odměřovat obsah s pomocí hrnku, ale také s použitím polévkové lžíce, kávové lžičky nebo hrsti.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    259 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický kvíz

Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický rádce od A do Ž

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Velká hra znamení - Dagmar Kludská, Eminent, 1999
Velká hra znamení

V pokračování slavné knihy Souboj znamení odhaluje autorka skryté vztahy a další vzájemná působení znamení zvěrokruhu. Vedle obvyklého pojetí jednotlivých znamení podle narození doplňuje výklad v této knize i o význam tzv. ascendent

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    175 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Valašská kuchařka

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes...

  • Knihapevná vazba
    211 Kč
    Do 4 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes