Kuchařky podle potravin
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
53 produktů
Křížovky s recepty - Středomořská jídla
-
Knihabrožovaná vazba56 KčDo 3 – 6 dnů
Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...
-
Knihapevná vazba319 KčSkladem 2 ks
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...
Velký výběr praktických a báječných receptů jejichž základní surovinou je dýně. Jou tu polévky, masové směsi, doplňky k rybě, zákusky .... celý receptář. Naučte se připravovat a vychutnávat si tyto nápadné plody. Dobrou chuť!
-
189 KčDo 2 – 5 dnů
-
Přečtenávýborný stav88 KčSkladem
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku...
-
Knihabrožovaná vazba56 KčDo 3 – 6 dnů
Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...
-
Knihapevná vazba322 KčSkladem > 5 ks
Takové jsou všechny díly nové české série specializované vždy na jedno téma. V prodeji jsou díly: Lilek, Fazole, Švestky, Chřest, Mrkev, Špenát a Dýně...
Snažíte se používat olivový olej, protože víte, že je zdravý, ale tápete, který je ten pravý? Chybí vám srozumitelné informace a dobré rady? Anebo prostě jen rádi experimentujete v kuchyni?...
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena...
-
Knihapevná vazba326 KčDo 3 – 6 dnů
Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.
-
Knihabrožovaná vazba160 KčSkladem 1 ks
Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Dýně nepatří mezi klasické pokrmy naší kuchyně, ale přesto, jak nám autorka ve své knize sama ukáže, je nekonečným zdrojem inspirací pro různé tepelné úpravy...
-
Knihakroužková vazbaVyprodané
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov...
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov...
Na 128 stranách najdete oblíbené švédské křížovky se zábavnými tajenkami doplněné o recepty na zavařování a sterilování. Díky velkým písmenům vám půjde jejich čtení a luštění snadněji. Přejeme vám bystrou hlavu a hodně zábavy při luštění.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typických produktů léta – dýní, cuket a patizonů...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov.
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle