Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

S červenou obálkou kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Škola opilosti, Volvox Globator, 2015
Škola opilosti

Škola opilosti vznikla ve vyhlášeném berlínském baru, kde se několik let za sebou konaly přednášky z dějin pití, výroby destilátů a souvisejících témat....

  • Knihabrožovaná vazba
    206 Kč
    Do 15 – 20 dnů

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Do 9 – 12 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Koktejly - Academia Barilla, Naše vojsko CZ, 2013
Koktejly

Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl. Kolektiv Academie Barilly vás seznámí s recepty na známé i méně známé koktejly a míchané nápoje, abyste si je mohli připravit i...

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 3 ks

Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi, Slovart, 2018
Ještě více hojnosti

Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...

  • Knihapevná vazba
    340 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    349 Kč
    Ihned ke stažení

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    208 Kč
    Skladem 3 ks

České ovoce v kuchyni - Vlasta Bezděková, Medica Publishing, 2002
České ovoce v kuchyni

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Cibule, SUN, 2018
Cibule

Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni, ale také při léčení různých neduhů.

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Zakáľačkové špeciality - Juraj Lauko, Osveta, 2014
Zakáľačkové špeciality 
SK

Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok...

  • Knihapevná vazba
    150 Kč
    Skladem 2 ks

Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol, IPA, 2002
Pálenka... a jej výroba 
SK

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu...

  • Knihabrožovaná vazba
    124 Kč
    Skladem > 5 ks

Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny) - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2000
Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny)

152 receptů vhodných k přípravě uzených pokrmů i k douzování...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

100 najlepších slovenských vín 2008 - Fedor Malík, Marenčin PT, 2008
100 najlepších slovenských vín 2008 
SK

Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007...

  • Knihapevná vazba
    171 Kč
    Skladem 1 ks

The Vegan Baker - Zacchary Bird, Smith Street Books, 2023
The Vegan Baker 
EN

The ultimate science-meets-magic guide to plant-based baked goods for vegans who want to have their cake and eat it...

  • Knihapevná vazba
    663 Kč
    Skladem 2 ks

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020 - Michal kolektiv a Šetka, WINE & Degustation, 2019
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020

Aktuální průvodce pečlivě vybraných nejlepších českých a moravských vín. Čtenáři zde najdou téměř 1000 doporučených vín od 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Koření pro chuť a vůni - Dagmar Lánská, TeMi, 2009
Koření pro chuť a vůni

Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kolem světa za vínem - Fedor Malík, MAYDAY publishing, 2007
Kolem světa za vínem

Nová kniha jednoho z předních evropských enologů a znalců vína Prof. Ing. Fedora Malíka, DrSc., autora více než dvaceti úspěšných knih o víně, je vlastně poutavým vinařským cestopisem plným originálních postřehů autora z jeho cest vinařským světem.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sushi - Hans Gerlach, Vašut, 2016
Sushi

Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano