Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

V anglickém jazyku kuchařky dle národní kuchyně od nakladatelství Quadrille

Použité filtry
Zrušit filtry
Open Sandwiches - Trine Hahnemann, Quadrille, 2018
Open Sandwiches 
EN

The massive trend for all things Scandi, healthier eating and the profile of "New Nordic" cuisine worldwide, have led to the renaissance of the open sandwich. Smorrebrod are the classic Danish variety and in the hands of chef and food writer...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Více než 30 dní

Just a French Guy Cooking - Alexis Gabriel Aïnouz, Quadrille, 2018
Just a French Guy Cooking 
EN

French Guy Cooking is a YouTube sensation with half a million subscribers. A Frenchman living in Paris, Alex loves to demystify cooking by experimenting with food and cooking methods to take the fear factor out of the kitchen. He wants to make cooking ...

  • Knihapevná vazba
    467 Kč
    Více než 30 dní

Giuseppe's Easy Bakes - Giuseppe Dell'Anno, Quadrille, 2023
Giuseppe's Easy Bakes 
EN

Bake yourself a sweet bite of Italy, every day! ...

  • Knihapevná vazba
    593 Kč
    Skladem 1 ks

Andina - Martin Morales, Quadrille, 2017
Andina 
EN

Andina is the cuisine of the Andes of Peru. Welcome to one of the most contemporary yet ancient cuisines in the world. Featuring over 110 delicious and unfussy recipes accompanied by fascinating stories...

  • Knihapevná vazba
    864 Kč
    Více než 30 dní
Scandinavian Comfort Food - Trine Hahnemann, Quadrille, 2016
Scandinavian Comfort Food 
EN

The Scandinavians excel in comfort - family, friends, a good atmosphere, long meals, relaxation and an emphasis on simple pleasures. They even have a word for this kind of cosiness that comes with spending quality time in hearth and home when the days ...

  • Knihapevná vazba
    756 Kč
    Více než 30 dní

James Martin's Spanish Adventure - James Martin, Quadrille, 2023
James Martin's Spanish Adventure 
EN

James Martin is back travelling and exploring local cuisines, this time in Spain, a country rich in culinary history and culture...

  • Knihapevná vazba
    740 Kč
    Více než 30 dní

Dumplings and Noodles - Pippa Middlehurst, Quadrille, 2020
Dumplings and Noodles 
EN

Whether you fancy barbecue pork bao, chilli oil wontons, miso ramen, aromatic lamb biang biang or dan dan mian, this mouth-watering collection of super-fresh and versatile recipes is sure to satisfy every craving...

  • Knihapevná vazba
    500 Kč
    Více než 30 dní

Salt of the Earth - Carolina Doriti, Quadrille, 2023
Salt of the Earth 
EN

A beautiful, enticing cookbook rooted in tradition and love for the land, its history and ingredients. Evoking a strong sense of place, this vibrant book shines a spotlight on local produce and traditional techniques...

  • Knihapevná vazba
    635 Kč
    Skladem 2 ks

Copenhagen Food - Trine Hahnemann, Quadrille, 2018
Copenhagen Food 
EN

WINNER OF THE GUILD OF FOOD WRITERS' BEST INTERNATIONAL/REGIONAL COOKBOOK AWARD 2019. The food culture of Copenhagen is woven into the fabric of Trine's daily life; she has lived in the heart of the city for more than 40 years. There is no smorrebrod...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen