Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Chuť Vietnamu - Uyen Luu, Slovart CZ, 2023
Chuť Vietnamu

Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření...

  • Knihapevná vazba
    426 Kč
    Skladem 1 ks

Na plech s Kamilou - Kamila Nývltová, Esence, 2022
Na plech s Kamilou

Miluju, když můžu rozdávat sladkým radost druhým. Říká se, že sladké obaluje nervy a hází člověka do pohody, protože „sladké není jenom cukroví, sladké je i úsměv a mámení“. Sladké je možná i trochu závislost, ale docela určitě dělá lidi šťastnějšími...

  • Knihapevná vazba
    99 Kč
    Skladem 2 ks

Moderní mexická kuchařka, CPRESS, 2020
Moderní mexická kuchařka

Quesadilla, burritos, tacos, salsy a margarita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů. To vše je součástí nesmírně bohaté a chuťově rozmanité mexické kuchyně. Staňte se i vy jejími mistry a okouzlete svou...

  • Knihapevná vazba
    372 Kč
    Skladem 1 ks

Mexico: The Cookbook - Margarita Carrillo Arronte, Phaidon, 2014
Mexico: The Cookbook 
EN

Mexico: The Cookbook is the definitive bible of Mexican home cooking and features more than 650 authentic recipes that can be easily recreated at home. With a culinary history dating back 9,000 years, Mexican food draws influences from ...

  • Knihapevná vazba
    1 012 Kč
    Skladem 4 ks
Where Chefs Eat - Joe Warwick, Joshua David Stein, Natascha Mirosch, Evelyn Chen, Phaidon, 2018
Where Chefs Eat 
EN

The all-new, completely revised third edition of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies. Forget the restaurant guides with entries chosen by a panel of 'experts'...

  • Knihabrožovaná vazba
    581 Kč
    Více než 30 dní

The French Kitchen - Michel Roux, Orion, 2013
The French Kitchen 
EN

French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, ...

  • Knihapevná vazba
    738 Kč
    Více než 30 dní

Slovenská kuchyňa z Girony - Lenka Ďaďová, NG Girona Spain, 2024
Slovenská kuchyňa z Girony 
CA

Slovenké recepty pripravené v Španielsku. Druhá edícia o varení, tentokrát 15 tradičných vianočných receptov, ktoré nájdete aj v Španielsku na vianočnom stole zahraničných Slovákov...

  • Knihabrožovaná vazba
    634 Kč
    Do 4 – 5 dnů

7000 Islands - Yasmin Newman, Hardie Grant, 2019
7000 Islands 
EN

For Filipinos, food is more than a pleasurable pursuit; it is the cultural language of the Philippines. The people use food to apologise, woo a woman, ask a favour or say thank you. Filipino food can be seen through the prism ...

  • Knihabrožovaná vazba
    572 Kč
    Skladem 1 ks

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    Více než 30 dní

Sweet France - Francois Blanc, Ducasse, 2023
Sweet France 
EN

Journalist François Blanc’sSweet France isa collection of dessert recipes from the world’s best French pastry chefs...

  • Knihapevná vazba
    736 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)