Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Učebnice pro 1. ročník SŠ od nakladatelství Informatorium

Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Automobily I - Milan Pilárik, Informatorium, 2014
Automobily I

Seznamuje s historií a rozdělením vozidel. Popisuje základní části a zaměřuje se na strojový spodek automobilů, tj. rámy vozidel, pérování, nápravy, kola...

  • Knihabrožovaná vazba
    282 Kč
    Skladem 1 ks

Materiály I - František Friess, Jan Reisner, Aleš Zeidler, Informatorium, 2008
Materiály I

První díl učebnice seznamuje studenty se zdroji dřeva, jeho stavbou, vlastnostmi, vadami a škůdci. Poslední kapitola je věnována určování druhů dřeva adoplněna barevnou přílohou...

  • Knihabrožovaná vazba
    233 Kč
    Skladem 1 ks

Suroviny pro učební odbor Cukrář - Ludvík Bláha, Informatorium, 2014
Suroviny pro učební odbor Cukrář

Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování ...

  • Knihabrožovaná vazba
    282 Kč
    Skladem > 5 ks

Jazyk latinský I. - Jan Kábrt, Informatorium, 2013
Jazyk latinský I.

Základní mluvnické jevy s řadou cvičení i příklady diagnóz a odborné články rozšiřující slovní zásobu. Učebnice je doplněna oboustranným slovníkem a slouží zároveň jako pracovní sešit.


Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    294 Kč
    Skladem 2 ks

Odborné kreslení - Pavlína Klopfštoková, Informatorium, 2015
Odborné kreslení

Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů včetně figury, zdobením dortů složitými...

  • Knihabrožovaná vazba
    262 Kč
    Skladem 1 ks

Technická mechanika - Oldřich Šámal, Informatorium, 2019
 
Technická mechanika - Oldřich Šámal, Informatorium, 2018
Technická mechanika

Jde o třetí díl řady Technická mechanika. Hlavní kapitoly v knize: Dynamika hmotného bodu Mechanické práce, výkon, účinnost, mechanická energie Dynamika tělesa Dynamika soustavy těles Vyvažování Kmitání těles

  • Knihabrožovaná vazba
    292 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Materiály I pro 1. a 2. ročník oboru Kosmetička - Václav Krs, Radek Hanek, Informatorium, 2011
Materiály I pro 1. a 2. ročník oboru Kosmetička

Popisuje jednotlivé suroviny používané v kosmetickém průmyslu a historický vývoj kosmetiky. Uvádí složení a vlastnosti kosmetických přípravků a zabývá se specifiky kosmetické chemie...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Oděvní technologie I pro 1. ročník SOU a SOŠ, Informatorium, 2011
Oděvní technologie I pro 1. ročník SOU a SOŠ

Seznamuje s pracovními prostředky, se základy ručního a strojového šití a žehlení, včetně bezpečnosti práce. Zahrnuje...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Materiály I pro 1. a 2. ročník oboru Kosmetička - Václav Krs, Informatorium, 2001
Materiály I pro 1. a 2. ročník oboru Kosmetička

Publikace popisuje jednotlivé suroviny používané v kosmetickém průmyslu a historický vývoj kosmetiky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Oděvní materiály I - Hana Kozlovksá, Bohuslava Bohanesová, Informatorium, 2004
Oděvní materiály I

Přehled textilních vláken, jejich vlastností a způsob jejich získávání, výroba příze, výroba a vazba tkanin a pletenin...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suroviny pro učební obor Cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek, Informatorium, 2007
Suroviny pro učební obor Cukrář

Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Technická mechanika - Oldřich Šámal, Informatorium, 2016
Technická mechanika 
SK

Učebnice je určena pro žáky 1. ročníku středních průmyslových škol strojnických a lze ji použít také u maturitních oborů se strojním zaměřením.

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Skladem 1 ks



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass