Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Na téma výživa přečtené knihy o dietách a zdravé výživě

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak jíme zdravě v létě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v létě

Na první pohled je to kuchařka s recepty, které se nesou na vlně horkého léta. ?Když se ale podíváte pozorně, zjistíte, že držíte v rukou návod na zdravé stravování...


Kalorické tabulky, Jota, 2020
Kalorické tabulky

Kalorické Tabulky se nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického, a to v podobě knihy, která je pro zkušené KT uživatele příjemnou třešničkou na dortu, a pro začínající či neznalé je pozvánkou do světa vyváženého stravování...


Jak jíme zdravě v zimě, Fitrecepty, 2020
Jak jíme zdravě v zimě

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek...


Jídlo jako medicína - Haylie Pomroy, BETA - Dobrovský, 2016
Jídlo jako medicína

Autorka obrací pozornost nejširší veřejnosti k tomu, čím své tělo ovlivňujeme každý den – k jídlu, a odhaluje jeho neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů.


Všechno je dobré - Hana Synková, Triton, 2013
Všechno je dobré

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je...


Vaříme z divokých bylin - Peter Becker, Claudia Wilhelmi, Profi Press, 2018
Vaříme z divokých bylin

Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na...


Suplementy ve výživě - Petr Fořt, Ivan Rudzinskyj - Svět kulturistiky, 1998
Suplementy ve výživě

Vše, co chcete vědět o doplňcích výživy a látkách zvyšujících sportovní výkonnost naleznete právě v této publikaci. Kniha je rozdělena do kapitol podle základních druhů kulturistických suplementů a seznámí vás s nejnovějšími poznatky z tohoto oboru...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    644 Kč
    -23 %
    Skladem

Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Mýty na talíři

Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...


Kuchařka při onemocnění žlučníku - Vladimíra Havlová, Petr Wohl, Vyšehrad, 2017
Kuchařka při onemocnění žlučníku

V receptech je snížený obsah cholesterolu a potravin, které při tomto onemocnění způsobují podráždění žlučníku a žlučových cest. U jednotlivých receptů je propočtena nutriční hodnota pro jednu osobu.


Prospěšný Česnek - Natasha Edwards, Edice knihy Omega, 2018
Prospěšný Česnek

Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové dýně až po salátové dresingy a imunitu posilující polévky. Česnek je jednou z

Makrobiotika a přírodní léčení - Michio Kushi, Pragma, 2001
Makrobiotika a přírodní léčení

Publikace přináší informace o přírodním léčení zejména chorob zažívacího, dýchacího a rozmnožovacího systému, chorob krve či rakoviny,, ukazuje souvislost výživy a zdraví, vysvětluje standardní makrobiotický systém.


Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme, Esence, 2018
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne...


Nabroušený šéfkuchař - Anthony Warner, Slovart CZ, 2018
Nabroušený šéfkuchař

Anthony Warner, bloger známý jako Angry Chef, rozplétá ve své knize spolu s týmem psychologů, výživových vědců a dietetiků tajemství, proč se většina z nás, rozumných, inteligentních lidí, tak snadno...


Magie semínek Chia - James F. Sheer, Pragma, 2012
Magie semínek Chia

Autor, jenž je sám odborníkem na zdraví a výživu a autorem několika světových bestsellerů týkajících se tohoto tématu, nám ve své knize představuje starobylou potravinu, která byla známá původním obyvatelům Střední Ameriky a jihu Severní Ameriky, Indiánům


Zdravá výživa - Václava Kunová, Grada, 2004
Zdravá výživa

S „návody“ a „zaručenými“ tipy, jak zdravě jíst, a díky tomu zůstat štíhlí a fit, se setkáváme na každém kroku. Jak ale najít skutečně zdraví prospěšný přístup k výživě a k péči o svou fyzickou kondici?...


Tajemství zdravého stárnutí - Patrick Holford, Jerome Burne, Alternativa, 2013
Tajemství zdravého stárnutí

Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli...


Zdravý životní styl - Kolektiv autoů, Esence, 2019
Zdravý životní styl

S touto kompletní encyklopedií odhalíte léčivou sílu bylin, esenciálních olejů a průmyslově nezpracovaných potravin, s jejichž pomocí a doporučeními společnosti Neal´s Yard Remedies dosáhnete zdraví a harmonie pro celé tělo...


Zdravá střeva, zdravý život - Joachim Bernd Vollmer, Grada, 2016
Zdravá střeva, zdravý život

Je vláknina skutečně tak zdravá? Měli bychom se zříci kravského mléka a lepku? Které potraviny zatěžují zdraví? Kde děláme v dobré víře největší chyby? Jak je to s geneticky modifikovanými potravinami či potravinovými doplňky? Do jaké míry závisí naše...


Nejzdravější výživa - Helmut Wandermaker, Eko-konzult, 2013
Nejzdravější výživa

Knížka je určena všem, kteří si považují vlastního zdraví a není jim lhostejné, co přijímají společně se stravou. Zabývá se účinky vaření na potraviny, léčivými schopnostmi syrové stravy a mnohými nepravdami o potravinách. Bůh stvořil člověka, ale ďábel..


Zdravá výživa pro celou rodinu - Martina Kasalová, Grada, 2016
Zdravá výživa pro celou rodinu

Kuchařka Zdravá výživa pro celou rodinu je nepřehlédnutelnou výjimkou v rozbouřeném moři informací týkajících se způsobu stravování. Sto osmdesát rozmanitých receptů splňuje současně kritéria pro makrobiotickou, bezlepkovou a diabetickou stravu...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    76 Kč
    -61 %
    Skladem


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover