Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...


Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

Labužníkem na plný úvazek - Petra Macková Hrochová, Miroslav Macek, Markéta Stinglová (ilustrácie), XYZ, 2018
Labužníkem na plný úvazek

Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost. Mnohému o dobrém jídle a pití se lze naučit z moudrých knih, teoretická...


Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...


Jíme zdravě o Vánocích, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě o Vánocích

Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří...


Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Politická kuchařka - Jan Burian, Mladá fronta, 2006
Politická kuchařka

Kromě rodinných receptů se tak dovídáme, na jaké dobroty se politici těšívali k babičkám, co jim chutná, jaká jídla naopak nesnášejí, co jim chutnalo v nejrůznějších koutech světa, nebo třeba jak vypadá jejich sváteční tabule...

Mýty na talíři - Tim Spector, Host, 2023
Mýty na talíři

Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...


Ryby, Československý spisovatel, 2012
Ryby

Radost z bezlepkové stravy - Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán, ANAG, 2021
Radost z bezlepkové stravy

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina)...


Mořská kuchařka - M. Štěpnička, Dona
Mořská kuchařka

Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy...


Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...


Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...


7krát jinak - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2022
7krát jinak

Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy..


Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli, Pragma, 2006
Italská rybí kuchařka

"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...


Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají...


Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“