Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová, Argo, 2002
Příběh čaje

Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.


Moje kuchařka - Vít Libovický, Adéla Maroušková, mementerra, 2020
Moje kuchařka

Tolik nasbíraných receptů, ale nevíte, kam s nimi? Zapište je na jedno místo a vytvořte si tak vlastní kuchařskou bibli plnou nejlahodnějších pokrmů. Prostor pro zapsání až 100 receptů, kniha hostů i gastronomické výzvy pro objevování nových chutí...

  • 462 Kč
    Skladem 1 ks

Manuál pro milovníka kávy - Jessica Easto, Andreas Willhoff, Grada, 2018
Manuál pro milovníka kávy

Autorka si s vysvětlováním, co všechno příprava chutné kávy obnáší, co je k tomu zapotřebí, dala neskutečnou práci a její výsledek stojí opravdu za to. O tom ostatně svědčí ohlasy a ocenění, které za knihu dostává...

  • Knihašitá vazba
    293 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    154 Kč
    Skladem

Zápisník milovníka vína - Patricia Janečková, Pavla Burešová, Grada, 2019
Zápisník milovníka vína

Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína? Na jeho stránkách najdete prostor pro zápisky z vašich ochutnávek, ale i mnoho zajímavého o nápoji, jehož jste milovníkem. Pokud právě držíte v ruce tento zápisník...

  • Knihaflexi vazba
    192 Kč
    Skladem 1 ks
Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2012
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v šesti vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...


Všechny čaje Číny - Kit Chow, Ione Kramerová, DharmaGaia, 2001
Všechny čaje Číny

Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Emma a šéfkuchaři - Kateřina Černá, Ondřej Košík (ilustrátor), Mladá fronta, 2021
Emma a šéfkuchaři

Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i...

  • Knihapevná vazba
    394 Kč
    Skladem 3 ks
  • Přečtenávýborný stav
    220 Kč
    Skladem

Vše, co by měl vědět každý milovník vína - Melissa Monosoff, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník vína

Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích. Pouhý název odrůdy či pohled...


Čaj jako životní styl - Martin Pössl, Grada, 2010
Čaj jako životní styl

Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života...

Vše, co by měl vědět každý milovník piva - Ellen Goldstein, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník piva

Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda, tato...

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Skladem 1 ks

Miluji kávu - Ryan Soeder, Kohei Matsuno, Mladá fronta, 2017
Miluji kávu

V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak podobná kouzla zvládnete sami jen pomocí domácího kávovaru...


Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    581 Kč
    Skladem 1 ks

Čajové opojení - Linda Gaylard, Esence, 2017
Čajové opojení

Odhalte umění přípravy dokonalého šálku čaje a vydejte se na fascinující cestu historií i současností tohoto celosvětově oblíbeného nápoje. Naučíte se rozpoznávat jednotlivé druhy čajů i jejich chuťové nuance a připravíte si celou škálu tradičních...


Matcha - Louise Cheadle, Nick Kilby, Esence, 2017
Matcha

V této knize najdete všechno, co jste chtěli vědět o fenomenálním japonském zeleném práškovém čaji matcha. Odhalte dějiny tohoto čaje, včetně fascinujícího japonského čajového obřadu, a seznamte se se zvláštním způsobem...


Jídlo pro radost - Eva Ferrarová, Aleš Čuma (ilustrátor), Edika, 2021
Jídlo pro radost

PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 1 ks

Poradce vínomila - Katherine Coleová, Slovart CZ, 2015
Poradce vínomila

Většina lidí má sice víno ráda, vadí jim však složitý proces jeho výběru. Proto se mnozí neustále vracejí ke svým starým osvědčeným značkám. Tím však sami...


The Cocktail Balance - Stanislav Harciník, The Cocktail Balance, 2022
The Cocktail Balance 
SK

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl...

  • Knihapevná vazba
    595 Kč
    Skladem 2 ks

Vianoce na stole - Éva Gáti, Príroda, 2016
Vianoce na stole 
SK

Vianočný stôl je jedným z hlavných protagonistov vianočného scenára, preto mu venujeme rovnakú pozornosť ako ozdobovaniu vianočného stromčeka. V tejto knihe vám prinášame návody na zhotovenie nenáročných, a pritom veľmi efektných...


Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“