Kuchařky od nakladatelství Sdružení MAC
Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...
-
Knihabrožovaná vazba56 KčSkladem 1 ks
Brožura přináší dalších 60 receptů na teplá i studená dietní jídla, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice. Kromě přehledu doporučených a zakázaných potravin podává i informace o pitném režimu pro...
-
Knihabrožovaná vazba56 KčDo 2 – 5 dnů
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje podstatu onemocnění, rizikové faktory, za kterých se může objevit a nutnost změny životosprávy jako první režimové opatření při léčbě. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 54 receptů na...
-
Knihabrožovaná vazba56 KčSkladem 1 ks
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje podstatu onemocnění, jeho první příznaky a nutnost změny životosprávy. Asi 50 receptů na teplá i studená jídla připravila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice. Recepty označené DIA jsou...
-
Knihašitá vazba59 KčVíce než 30 dní
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Není důvodu, proč by se i nemocní cukrovkou neměli těšit z příchodu jara a Velikonoc. Ovšem bez dodržení diety se diabetik neobejde, ať je svátek nebo pátek...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Posláním diabetické diety je udržet v krvi individuálně co nejlepší hladinu cukrů a tuků. Nelze však zapomínat ani na nutnost udržet žádoucí přísun vitamínů, minerálů a tzv. esenciálních aminokyselin, jež si tělo neumí samo vytvořit...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Výhody i rizika francouzské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 38 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Úvodní slovo pojednává formou otázek a odpovědí o podstatě onemocnění, způsobech jeho léčby, změnách životosprávy pacienta. Následuje tabulka doporučených a nevhodných potravin, a cca 50 receptů na polévky, hlavní jídla, saláty, moučníky atd...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Výhody i rizika italské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 41 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Obálka a graf. úprava Jana Marešová
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Vánoce jsou svátky klidu, kdy se každý těší na pohodu, kterou s sebou přinášejí. A jistě i na tradičně bohatý stůl - nevyjímaje ani ty, jež nemoc ve stravování různě omezuje...
-
Knihašitá vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle