Na téma recepty na skladě kuchařky od nakladatelství Flammarion
Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...
-
Knihapevná vazba1 195 KčSkladem 2 ks
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná vazba841 KčSkladem 1 ks
This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes...
-
Knihapevná vazba962 KčSkladem 2 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle