Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Papírové přečtené kuchařky od nakladatelství Svojtka&Co.

Použité filtry
Zrušit filtry
Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...


Grilování - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Grilování
  • Autorský kolektiv

Rádi grilujete? Zde najdete ty nejfantastičtější recepty. Maso, ryby, drůbež i ovocné deserty...


Pečení - Naumann, Göbel, Svojtka&Co., 2007
Pečení

Tato kniha obsahuje velký výběr rozmanitých receptů (koláče, dorty, záviny a moučníky), které popisují postup přípravy a pečení krok za krokem. Každý recept doplňují velké barevné fotografie...


Velká kniha pečení, Svojtka&Co., 2004
Velká kniha pečení

V této báječné kuchařce najdeme recepty na vánoční pečivo a cukroví, koláče na plech a do formy, slavnostní dorty, cukroví a pralinky, pizzy, quiche, slané koláče, chuťovky k pivu a vínu,...

Žijeme zdravě - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Žijeme zdravě
  • Autorský kolektiv

„Navždy mladí“ – to je ono! A je to opravdu jednoduché. Většina potřebných změn totiž učiní váš život ještě zajímavějším...


Radost z grilování - Reinhardt Hess, Svojtka&Co., 2005
Radost z grilování

Nové recepty pro "žhavou zábavu" a pro zaručeně nekomplikovanou radost z grilování. Pro milovníky masa i vegetariány: aromatické dobroty na roštu, jejichž příprava je jednoduchá...


Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


To nejlepší – Italská kuchyně - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší – Italská kuchyně
  • Autorský kolektiv

Vneste do svého domova chuť Itálie díky třiceti klasickým pokrmům...


To nejlepší z Indie - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší z Indie
  • Autorský kolektiv

V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf...


Všechno o pečení, Svojtka&Co., 2005
Všechno o pečení

Paleta neodolatelných receptů, které jsme pro vás vybrali, sahá od svátečních dortů přes jednoduché a rafinované koláče a bábovky až po sladké drobné pečivo a pikantní pamlsky.

Víno pro (ne)chápavé, Svojtka&Co., 2016
Víno pro (ne)chápavé

Hledáte nejlepší a nejsnazší způsob, jak porozumět odrůdám hroznů a druhům vín, jak číst z vinných lístků, jak vína podávat? Tato kniha vás s tím vším seznámí.


Velká kniha bylinek, Svojtka&Co., 2013
Velká kniha bylinek

Historie bylinek je stejně stará jako historie lidstva, protože je lidé používají od dávných dob. Tato kniha je všestranným průvodcem jejich světem, který obsahuje více než 600 fotografií a obrázků a nabízí nám praktické rady...


Všechno o čínské kuchyni - Franz Zihua, Svojtka&Co., 2005
Všechno o čínské kuchyni

Velká obrazová kuchařka – umožňuje nahlédnout do podstaty nejstarší kuchařské kultury světa. Obsahuje 190 typických receptů, fotografie plné emocí, napínavé eseje o kultuře, zvycích a lidech této mnohonárodnostní země.


Čína, Svojtka&Co., 2012
Čína

Prastará a přitom hypermoderní, známá a přitom nepoznaná, navenek velkoměstská, leč ve své podstatě venkovská, konzervativní a zároveň pokroková, země kosmického věku a staromódních názorů...


Vánoce - Sladkosti připravené s láskou - Dagmar von Cramm, Svojtka&Co.
Vánoce - Sladkosti připravené s láskou

Tato kniha vám nabízí jednoduché recepty na pečivo, koláče a dorty, bonbony i dárky z kuchyně. V knize také naleznete jednoduché nápady k zabalení vánočních dárků.


Sugar-Free kuchyně, Svojtka&Co., 2017
Sugar-Free kuchyně

Tato kuchařka vám pomůže snížit, nebo dokonce úplně vyloučit cukr ze stravy. Připravte si pokrmy, které pozvednou vaši náladu a sníží obvod v pase.


Recepty - grilování, Svojtka&Co., 2006
Recepty - grilování

V této knize naleznete bohatý výběr receptů na úpravu masa, ryb a zeleniny. Dále zde naleznete recepty na přípravu omáček, dipů a různých příloh...


Praktická kuchyně - Oblohy a zdobení - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Praktická kuchyně - Oblohy a zdobení
  • Autorský kolektiv

Jíme i očima. Přes 300 návodů na zdobení pokrmů ovocem, zeleninou, vejci či žampióny...


Vaříme s houbami, Svojtka&Co., 2007
Vaříme s houbami

V této rozsáhlé sbírce receptů vám představíme ty nejchutnější divoce rustoucí i uměle pěstované druhy hub od lišek po stročky trubkovité a věnovat se samozřejmě budeme i králům všech delikates vonících lesem - lanýžům...


Grilování, Svojtka&Co., 2014
Grilování

Na jaře a v létě, kdy se dny začínají pomalu prodlužovat, stoupá chuť i nálada si něco dobrého ugrilovat. Tato kuchařka vám nabídne bohatou škálu receptů na přípravu steaků, grilovaných plodů moře, zeleniny i ovoce...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová