Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
The Chocolate Spoon, Phaidon, 2023
The Chocolate Spoon 
EN

A masterclass in baking and working with chocolate, the Italian way - the latest title in the prestigious Silver Spoon family...

  • Knihapevná vazba
    944 Kč
    Skladem 1 ks

How to Eat Chocolate - Sarah Ford, Kari Modén (Ilustrátor), Skittledog, 2023
How to Eat Chocolate 
EN
  • Knihapevná vazba
    402 Kč
    Skladem 2 ks

Vegan Chocolate Treats - Emma Hollingsworth, Kyle Books, 2023
Vegan Chocolate Treats 
EN

After the success of Vegan Treats, Mrs Hollingsworth is back with even more deliciously indulgent recipes, all based around Emma's all-time favourite food - you guessed it, chocolate! ...

  • Knihapevná vazba
    521 Kč
    Více než 30 dní

The Chocolatier's Kitchen - Davide Comaschi & friends, Lannoo, 2022
The Chocolatier's Kitchen 
EN

In this luxurious and comprehensive 600-page chocolate Bible, Comaschi shares his in-depth knowledge of chocolate, and his own recipes along with contributions from friends and colleagues...

  • Knihapevná vazba
    3 708 Kč
    Skladem 2 ks
Chocolat, , 2000
Chocolat 
EN

Lansquenet est un petit village au coeur de la France o la vie s´écoule, paisible et immuable. L´arrivée d´une...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen