Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván
-
Knihabrožovaná vazba123 KčDo 5 – 8 dnů
Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals...
-
Knihapevná vazba742 KčSkladem 2 ks
India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, ...
-
Knihapevná vazba1 043 KčSkladem 1 ks
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský...
Co je to Pivandr? Je to nasnadě, je to pouť, dobrodružství, vandr, cesta probouzející žízeň a přirozeně končící příjemným posezením u piva. Malebná česká krajina k vandrování přímo...
-
Knihabrožovaná vazba114 KčDo 8 – 12 dnů
Ching-He Huang's promise is simple: with just a wok, a knife and a chopping board, you can revolutionise your diet and feel fantastic. Renowned TV chef and cookery writer Ching transformed her health when she began eating clean ...
-
Knihabrožovaná vazba565 KčVíce než 30 dní
Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden...
-
Knihapevná vazba295 KčDo 5 – 8 dnů
The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine...
-
Knihapevná vazba841 KčVíce než 30 dní
Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three? Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice? ...
-
Knihabrožovaná vazba278 KčSkladem 4 ks
A Weissman once said: "...can we please stop with the barrage of 2.3 second meals that only need 1 ingredient? I get it...we're busy. But let's refocus on the fact that beautifully crafted burgers don't grow on trees."... Ironically this sounds a lot l
-
Knihapevná vazba612 KčSkladem 2 ks
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...
Vhodnou stravou si zdraví upevňujeme, ale špatnou zdraví iritujeme. A tato kniha se snaží ukázat i dobrá jídla, která řada strávníků nejí a jsou přitom zdravější než jídla, která řada konzumentů ráda jí...
-
Knihabrožovaná vazba70 KčDo 2 – 5 dnů
Ever wondered what Lembas Bread, Cram, or Beorn's Honey Cakes might taste like?From Crickhollow Apple Loaf, Pippin's Minas Tirith Lunch, and Brandywine Fish Pie to Dwarven Spiced Pickled Beetroot, Westfarthing Fairings, and Beorn's Twice-Baked Cakes...
-
Knihapevná vazba523 KčSkladem 3 ks
The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....
-
Knihapevná vazba1 163 KčVíce než 30 dní
Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty...
-
Knihapevná vazba202 KčDo 24 – 29 dnů
Feast your way through Skyrim, Morrowind, and Tamriel with The Elder Scrolls: The Official Cookbook. Feast on all of the delicious dishes found in Skyrim, Morrowind, and all of Tamriel in this beautifully crafted cookbook based on the award-winning ...
-
Knihapevná vazba701 KčSkladem 1 ks
After twenty-five years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly position as a dishwasher in a honky-tonk fish restaurant ...
-
Knihabrožovaná vazba344 KčSkladem 2 ks
Six seasons - each with its own character. The first vegetables of spring are all about tenderness and new growth. We've been eating sturdy winter fare for so long that slender, tender, and delicate is exactly what we need ...a ripe juicy tomato would fee
-
Knihapevná vazba877 KčVíce než 30 dní
In her much-anticipated follow-up to The New Midwestern Table, Amy writes, "no one will ever care about the food as much as you and I do...
-
Knihapevná vazba938 KčVíce než 30 dní
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...
-
Knihapevná vazba1 110 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle