Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky 
FR

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Staropražská kuchařka - Viktor Faktor, Práh, 2018
Staropražská kuchařka 
RU

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor...

  • Knihapevná vazba
    254 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor, Práh, 2010
Tradiční česká kuchyně 
RU

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Do 3 – 6 dnů

La cuisine tcheque - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora, Plot, 2016
La cuisine tcheque 
FR

Les meilleures recettes de la cuisine tcheque traditionnelle. Les Tcheques ont toujours aimé manger et faire bonne chere. Les femmes tcheques sont reconnues comme d’excellentes cuisinieres sans doute aussi parce que leur...

  • Knihapevná vazba
    217 Kč
    Do 3 – 6 dnů
La Cuisine Tchéque - Česká kuchyně (francouzsky) - Lea Filipová, Slovart, 2013
La Cuisine Tchéque - Česká kuchyně (francouzsky) 
FR

Česká kuchařka ve francouzštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 3 – 6 dnů

La Cuisine pragoise ancienne - Viktor Faktor, Miroslav Huptych (ilustrácie), Práh, 2018
La Cuisine pragoise ancienne 
FR

Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise? Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la...

  • Knihapevná vazba
    225 Kč
    Do 6 – 11 dnů

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    340 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Nakormite sebja do strojnosti - Antónia Mačingová, Antonialifestyle28, 2014
Nakormite sebja do strojnosti 
RU

Jedlá v 28dňovom programe sú zostavené tak, aby ste si doplnili živiny, ktoré metabolizujú tuk a posilňujú imunitný systém. Kedže je to proces, autorka doporučuje, aby ste sa zvážili a zmerali na začiatku a potom až na konci programu...

  • Knihapevná vazba
    272 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Česká kuchyně - Lea Filipová, Slovart, 2017
Česká kuchyně 
RU

Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 6 – 11 dnů

My Kitchen Alphabet - Christophe Hardiquest, Stichting Kunstboek, 2015
My Kitchen Alphabet 
EN

Christophe Hardiquest, chef of Restaurant Bon-Bon in Brussels, earned his second Michelin star earlier this year. Culinary guide Gault Millau awards him a top ranking too: with a score of 19 out of 20, Restaurant Bon-Bon is in the top 5 of the best ...

  • Knihapevná vazba
    1 363 Kč
    Více než 30 dní
Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Češskaja kuchnja 
RU

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    311 Kč
    Do 6 – 11 dnů

La Cuisine Tchëque - Lea Filipová, Slovart CZ, 2009
La Cuisine Tchëque 
FR

Recepty české kuchyně ve francouzštině...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Cool Cooking Pret|A|Diner, Te Neues, 2008
Cool Cooking Pret|A|Diner 
EN

Star chef, Tim Raue—in collaboration with K&K head chef Kay Schoeneberg—show just how stylish organic dining can be. Serving the fresh taste of nature on a silver platter, these artistic dishes are accompanied by exquisite wines from organic winemakers...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané

Книга вдохновения - Darja Levina, ID Komsomoľskaja pravda, 2022
Книга вдохновения 
RU

Путешествие в мир красоты! Дарья Левина – ма&

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Les meilleures recettes de la cuisine impériale 
FR

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Lučšie češskie recepty - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšie češskie recepty 
RU

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Hunting Book - Oliver Dorn, Te Neues, 2017
The Hunting Book 
EN

While a necessity in earlier times, hunting today provokes heated discussion between people for and against this most ancient of activities...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Un chef dans ma cuisine - Eric Frechon, Solar, 2009
Un chef dans ma cuisine 
FR

Sablé au parmesan, hamburger de canard...


Lučšije recepty imperskoj kuchni - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšije recepty imperskoj kuchni 
RU

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Les meilleures recettes tcheques - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Les meilleures recettes tcheques 
FR

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “