Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
7krát jinak - Jamie Oliver, Slovart CZ, 2022
7krát jinak

Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy..


Brambory, Ottovo nakladatelství
Brambory

Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel...


Brambory - kuchařka z edice Apetit (5), BURDA Media 2000, 2011
Brambory - kuchařka z edice Apetit (5)

Kniha nabízí 100 receptů z brambor, které byly uvařeny a vyzkoušeny v redakční kuchyni časopisu...


Bramborová kuchařka, Reader´s Digest Výběr
Bramborová kuchařka

Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé budeme žasnout nad kulinářským zážitkem...

Domácí chipsy z trouby - Chris Bryant, Ikar CZ, 2016
Domácí chipsy z trouby

Kdo by neměl rád chipsy, tu křupavou a lahodnou pochoutku s příchutí nezdravého hřešení! Chipsy si spojujeme především s brambory, ale ve skutečnosti se dají udělat téměř z jakékoli zeleniny – zkuste dýňové, řepné, celerové či dokonce houbové...


Zemiaky - Jenny Staceyová, Slovart, 2006
Zemiaky 
SK

Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou potravinou...


Zemiaky, Slovart, 2010
Zemiaky 
SK

Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne...


Zemiaky, Slovart, 2009
Zemiaky 
SK

Ďalšia kuchárska knižka z edície Receptár na každý deň, ktorá ponúka recepty na rýchle a chutné jedla. Receptár je stály zdroj nápadov na prípravu jedál zo zemiakov či už predjedál, alebo hlavných jedál...


Zemiaky v našej kuchyni - Mária Hajková, Ikar, 2001
Zemiaky v našej kuchyni 
SK

389 receptov zo zemiakov.


Nákypy, gratinované jedlá a soufflé - Kolektív, Ikar
Nákypy, gratinované jedlá a soufflé 
SK
  • Autorský kolektiv

Fanúšikom nákypov i tým, čo sa nimi ešte len chcú stať, ponúka táto kniha 80 lahodných jedál - od tradičných zapekaných zemiakov až po nadýchnuté, kypré soufflé...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Všichni děláme chyby, někdy dokonce dřív, než ráno vstaneme. Nemůžeme si pomoct a chybujeme. Důležité je nepřestat se snažit. A když je to potřeba, omluvit se.“

Příběh Arthura Truluva - Elizabeth Berg, 2021
Příběh Arthura Truluva
Elizabeth Berg