Kuchařky
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou...
Jak udělat každý den něco příznivého pro své zdraví? Díky správné výživě, která vašemu tělu poskytne vše, ale nebude krátit vaše chuťové buňky. Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život...
-
Knihabrožovaná vazba189 KčSkladem 1 ks
85 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny, kterým záleží na...
-
Knihapevná vazba313 KčSkladem 1 ks
Pacienti a rodiče dětských pacientů najdou v knize na 170 receptů na chutné a plnohodnotné pokrmy bez lepku, je zde též 50 receptů na bezlepkové pokrmy s amarantem...
Už po staletí hraje výživa hlavní roli při léčbě nemocí. Téměř bezvýhradně to platí pro pacienty s cukrovkou I. a II. typu. Diabetes a přísná finančně náročná dieta – tyto časy jsou dávno za námi...
-
Knihaflexi vazba189 KčVíce než 30 dní
- Vladimíra Havlová
- kolektiv
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Statistický údaj 1,4 milionu občanů Velké Británie s diagnózou diabetes potvrzuje, že dosud nikdy nevznikla větší potřeba směrodatných informací o této nemoci. Srozumitelně podaná a praktická Kuchařka pro diabetiky pomáhá postiženým převzít kontrolu...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Autor nabízí mnoho zajímavých receptů pro diabetiky, které jsou doplněny hodnotami bílkovin, tuků, uhlovodanů a výživnou hodnotou v kJ. Kniha je také doplněna praktickými tabulkami s hodnotami různých druhů potravin.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Autor nabízí mnoho zajímavých receptů pro diabetiky, které jsou doplněny hodnotami bílkovin, tuků, uhlovodanů a výživnou hodnotou v kJ...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
ato kniha je mimořádná. Proniká do nitra vzniku obezity a civilizačních nemocí, popisuje metabolické procesy v organismu, s odkazem na složení stravy civilizovaného světa v posledních 30 letech. Vyzdvihuje zejména nebezpečnost cukru v potravinách...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny, kterým záleží na racionálním způsobu stravování.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Dr. Michael Mosley odhaluje převratný přístup k jedné z největších skrytých epidemií naší doby - zvýšené hladině cukru v krvi. Jídlo s vysokým obsahem cukru a lehce stravitelnými sacharidy, které dnes často jíme, znamená nejen...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
FODMAP je anglická zkratka pro oligosacharidy, disacharidy, monosacharidy a polyoly. Dieta s jejich vyloučením, v poslední době velice moderní, spočívá v eliminaci skupin vysoce fermentovatelných sacharidů, které někteří lidé špatně...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Antonín Fňašek
- kolektiv
Součástí všech receptů jsou, mimo použitých surovin a popisu zpracování, i přepočty živin a potravin, včetně kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Patříte k těm, kteří onemocněli cukrovkou 2. typu? Nebo už se „jen“ nevejdete do svých oblíbených šatů? Ať už je váš důvod zhubnout jakýkoliv, v této vtipně napsané knížce se dozvíte, že změnit životosprávu a plnohodnotně se stravovat téměř bez cukru...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje podstatu onemocnění, jeho první příznaky a nutnost změny životosprávy. Asi 50 receptů na teplá i studená jídla připravila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice. Recepty označené DIA jsou...
-
Knihašitá vazbaVyprodané
Táto kniha je naozaj mimoriadna. Preniká do podstaty vzniku obezity a civilizačných chorôb, opisuje metabolické procesy v organizme, s odkazom na zloženie stravy civilizovaného sveta v posledných 30 rokoch. Vyzdvihuje najmä nebezpečnosť cukru...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle