Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Papírové s červenou obálkou na téma zelenina kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Vietnamská kuchyně - Nico Stanitzok, Vašut, 2022
Vietnamská kuchyně

V kuchyni – a v té vietnamské obzvlášť – se nebudete nudit. Tady se vaří, smaží, peče, frituje. Je to malé dobrodružství se zaručeným úspěchem. Ať už se pustíte do letních závitků s...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 3 ks

Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi, Slovart, 2018
Ještě více hojnosti

Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Tom Grimm, Slovart CZ, 2024
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů... Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím...

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Skladem 2 ks

Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    205 Kč
    Do 10 – 15 dnů
Cibule, SUN, 2018
Cibule

Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni, ale také při léčení různých neduhů.

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ako grilovať - Steven Raichlen, Slovart, 2022
Ako grilovať 
SK

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich...

  • Knihaflexi vazba
    515 Kč
    Skladem 2 ks

Dárky z kuchyně, Svojtka&Co., 2007
Dárky z kuchyně

V této knize vám představujeme širokou paletu klasických receptů, oblíbených v mnoha rodinách. Třešňovým kompotem nebo jahodovým džemem počínaje přes lilek v sirupu a nakládané okurky až po olej z řůží a domácí játrovou paštiku...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zeleninové pokrmy, Rebo, 2008
Zeleninové pokrmy

V této knize vám nabízíme pestrou škálu zeleninových jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2013
Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané
  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané
Darčeky z kuchyne, Slovart Print
Darčeky z kuchyne 
SK

Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Konzervujeme jednoducho a dobre - Mária Hajková, Ikar, 2001
Konzervujeme jednoducho a dobre 
SK

Príručka s predpismi na konzervovanie rozličných druhov ovocia, zeleniny a mäsa.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ovocie a zelenina, Petit Press, 2008
Ovocie a zelenina 
SK

Dôkladné zoznámenie sa s potravinami rastlinného pôvodu, predovšetkým s ovocím a so zeleninou, nám umožní spoznať nové či netradičné chute alebo sa vrátiť k tým zabudnutým...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zelenina, LB - Story
Zelenina 
SK

Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Konzervujeme ovocie a zeleninu - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2009
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

* Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny. Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok. Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen