Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Sladké - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Slovart CZ, 2019
Sladké

Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Do 9 – 12 dnů

Vietnamská kuchyně - Nico Stanitzok, Vašut, 2022
Vietnamská kuchyně

V kuchyni – a v té vietnamské obzvlášť – se nebudete nudit. Tady se vaří, smaží, peče, frituje. Je to malé dobrodružství se zaručeným úspěchem. Ať už se pustíte do letních závitků s...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 3 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Do 9 – 12 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Bifteky, řízky a další výborná masíčka - Alena Doležalová, Dona, 2017
Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně...

  • Knihabrožovaná vazba
    119 Kč
    Skladem 1 ks
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks

Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Tom Grimm, Slovart CZ, 2024
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů... Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím...

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Skladem 2 ks

Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Čokoláda - kuchařka z edice Apetit (24), BURDA Media 2000, 2016
Čokoláda - kuchařka z edice Apetit (24)

160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    205 Kč
    Do 8 – 13 dnů

Zakáľačkové špeciality - Juraj Lauko, Osveta, 2014
Zakáľačkové špeciality 
SK

Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok...

  • Knihapevná vazba
    152 Kč
    Skladem 2 ks

Moučníky, které se vždy povedou - Alena Doležalová, Dona, 2018
Moučníky, které se vždy povedou

Receptů na dobré a vyzkoušené moučníky není nikdy dost. Tato kuchařka obsahuje recepty na ty nejoblíbenější, většinou měřené na hrníčky, s jednoduchými a přehlednými postupy včetně fotografií, podle kterých zvládnou přípravu ?

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Hrníčkové moučníky - Alena Doležalová, Dona, 2012
Hrníčkové moučníky

Jednoduché a srozumitelné recepty na moučníky, které zvládne každá hospodyňka. Kuchyňskou váhu nahrazují nejen oblíbené hrníčky, ale i lžíce, kelímky od jogurtu nebo vaničky od tvarohu.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny) - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2000
Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny)

152 receptů vhodných k přípravě uzených pokrmů i k douzování...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Osladíme si život - Jiří Kareš, Agentura VPK, 2007
Osladíme si život

Snahou každé kuchařky nebo kuchaře má být píle po dalším zdokonalení svého umění. A protože žádný učený z nebe nespadl a vy se chcete něco naučit, nabízíme vám jedinečné, babičkami prověřené cukrářské recepty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečeme podle vyzkoušených receptů - Věra Mikulová, Dona, 2006
Pečeme podle vyzkoušených receptů

Velmi úspěšná kuchařka, kterou autorka rozšířila o další zajímavé recepty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sushi - Hans Gerlach, Vašut, 2016
Sushi

Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ako grilovať - Steven Raichlen, Slovart, 2022
Ako grilovať 
SK

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich...

  • Knihaflexi vazba
    515 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis