Knihy o zemědělství a potravinářství
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná vazba669 KčSkladem 1 ks
V této publikaci jsou shrnuty obecně známé domácí i zahraniční poznatky o melioračním a zpevňujícím působení lesních dřevin, doplněné o nové poznatky z domácí i zahraniční literatury. Meliorační funkce byla exaktně
-
Knihapevná vazba299 KčDo 4 – 5 dnů
Tato odborná publikace vznikla na základě výsledků stejnojmenného projektu, řešeného odborníky z Výzkumného ústavu lesního hospodářství a myslivosti, v. v. i., Strnady, z Fakulty lesnické a dřevařské České zemědělské univerzity...
-
Knihapevná vazba244 KčDo 4 – 5 dnů
Kniha se zabývá hlavními ekologickými problémy světa, které rozebírá populárním stylem. Velká pozornost je věnována lesům, ať už našim, nebo tropickým. Autor pracoval a cestoval po celém světě, lesnictví se věnuje už 70 let, z toho 60 let pedagogicky...
-
Knihapevná vazba203 KčSkladem 1 ks
Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
The latest volume in the Long-Term Ecological Research series, presenting two decades of research on the sustainability of temperate, row-crop ecosystems in the Midwestern United States.Evidence has been mounting for some time ....
-
Knihapevná vazba2 382 KčVíce než 30 dní
Ecosystem services are the resources and processes supplied by natural ecosystems which benefit humankind (for example, pollination of crops by insects, or water filtration by wetlands). They underpin life on earth, provide major inputs to many ...
-
Knihapevná vazba2 598 KčVíce než 30 dní
Biotechnológie v súčasnom období patria medzi hlavné trendy výskumu 21. storočia. Sú v centre pozornosti významných vedeckovýskumných a vzdelávacích inštitúcií na celom svete. Klasické biotechnológie, pod ktorými treba chápať využitie živých...
-
Knihapevná vazba350 KčDo 4 – 5 dnů
- Otakar Štěrba
- kolektiv
Říční krajina zabírá 10 % plochy ČR a je nejdůležitější krajinou Země. Kniha popisuje všechny její vodní i suchozemské části, jejich sukcesi od hor do nížin, oživení, funkce, služby i význam...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Top agricultural scientists from around the world have taken up the challenge of sustainable agriculture, with the specific focus on integrating agronomic, climatological, biophysical and socio-economic perspectives and processes...
-
Knihapevná vazba12 728 KčVíce než 30 dní
- Autorský kolektiv
Tato certifikovaná metodická příručka vznikla za podpory Ministerstva zemědělství ČR v rámci projektu výzkumu a vývoje Národní agentury pro zemědělský výzkum...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Debata o kůrovcové kalamitě na Šumavě je více než jen spor údajných ochránců přírody, přírodovědců a lesníků. Zasahuje do společenské a politické roviny, a proto není divu, že se tato causa stala živou součástí obecné...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Jaroslav Antal
- kolektiv
V snahe čo najviac priblížiť študentom rozsiahlu a svojim spôsobom aj zložitú problematiku hydrológie poľnohospodárskej krajiny urobil autorský kolektív pokus o spracovanie tejto učebnice aj s využitím princípov dištančného vzdelávania, t.j. možnosti...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Prehlbovanie a rozširovanie poznatkov o výskyte vody v určitej časti zemského povrchu neustále pokračuje, najmä v závislosti od intenzity ľudskej aktivity človeka v danom území.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle