Na téma technologie s českým původem na skladě knihy o přírodních vědách a technice
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou...
-
Knihapevná vazba474 KčSkladem 2 ks
Ženy s obdivuhodnou technickou nápaditostí žily ve všech historických epochách. Jejich vynálezy, které odolaly zkoušce času, jsou nám dobře známé. Jen málo však víme, jaká úskalí a předsudky musely překonat, aby za své činy dosáhly společenského uznání...
-
Knihabrožovaná vazba746 KčSkladem 1 ks
Téma restaurování a konzervace objektů kulturního dědictví vyrobených z plastů je stále více aktuální a na mezinárodní úrovni vznikají různé skupiny a platformy řešící tuto problematiku koná se řada mezinárodních konferencí...
-
Knihabrožovaná vazba152 KčSkladem 3 ks
Interview s umělou inteligencí je unikátní kniha, kde autorka vede rozhovor s chatbotem ChatGPT. Otevírá otázky, které si v době překotného technologického rozvoje klade každý člověk - někdy s nadějí, jindy s obavami....
Nikdy sme nemali na dosah ruky toľko informácií, a napriek tomu väčšina z nás nevie, ako svet skutočne funguje. Táto kniha vysvetľuje sedem najzákladnejších skutočností, ktorými sa riadi naše prežitie a prosperita. Kniha Ako naozaj funguje svet ponúka...
-
Knihapevná vazba424 KčSkladem > 5 ks
We have never had so much information at our fingertips and yet most of us don't know how the world really works...
-
Knihabrožovaná vazba281 KčSkladem 3 ks
Práce na CNC obráběcích strojích se – podobně jako ostatní obory – neustále vyvíjí. Objevují se nové řezné materiály, nástroje, nové metody obrábění, jejichž společným jmenovatelem je především zvýšení produktivity. CNC program pro řízení stroje musí...
-
Knihabrožovaná vazba250 KčSkladem 4 ks
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle