S českým původem růžová knihy o přírodních vědách a technice
Příručka se zabývá základy techniky řízení technologických procesů, probírá základní pojmy z obvodové techniky systémů pro řízení strojů a technologických procesů. Uvádí též metodiku postupu při řešení konkrétních...
-
Knihabrožovaná vazba160 KčDo 19 – 24 dnů
Tato monografie seznamuje čtenáře s obecnou teorií výbušnin a dává ucelený přehled o těchto výrazných energetických materiálech jako jsou trhaviny, třaskaviny, střeliviny, pyrotechnické slože a improvizovaně vyráběné výbušniny...
-
Knihabrožovaná vazba186 KčDo 2 – 3 dnů
Skripta obsahují látku přednášenou posluchačům oboru fyzika MFF UK v I. semestru v přednášce Matematická analýza I. V úvodní kapitole jsou stručně vyloženy logické principy používané v matematice, základní fakta o množinách...
-
Knihabrožovaná vazba256 KčDo 2 – 3 dnů
Pomocná učebnice pro školy technického zaměření je určena jak studentům technických škol, tak konstruktérům a technologům. Publikace, jako jediná svého druhu, obsahuje aktuální české technické normy...
-
Knihapevná vazba988 KčSkladem > 5 ks
Publikace Požární větrání - větrání chráněných únikových a zásahových cest popisuje úvodem členění únikových cest, typy chráněných únikových cest a požadavky na jejich provedení. Následně jsou popsány základní...
-
Knihabrožovaná vazba146 KčDo 23 – 28 dnů
Předkládaný text popisuje základy koordinace záchranných a likvidačních prací v České republice, které se nazývají integrovaný záchranný systém (dále jen „IZS“). Základním právním předpisem pro IZS je nyní zákon...
-
Knihabrožovaná vazba166 KčDo 23 – 28 dnů
Třetí a závěrečný díl z oblíbené trilogie knih o kolejových vozidlech. Kniha je věnována převážně kolejovým vozidlům městské hromadné dopravy - tedy tramvajovým vozidlům, vozidlům metra a jejich stavebním strukturám. K nim patří podvozky...
-
Knihapevná vazba277 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 2 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle