S oranžovou obálkou knihy o přírodních vědách a technice od nakladatelství Epos
- Ján Ondrejka
- kolektiv
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...
-
Knihabrožovaná vazba598 KčDo 6 – 7 dnů
Pútavé rozprávanie o málo známych kapitolách motoristického diania u nás, doplnené dobovými fotografiami, určite obohatí obzor každého záujemcu o túto problematiku.
-
Knihapevná vazba355 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle