Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Pro hospodyňky s brožovanou vazbou na téma maso kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Převratné kvašení - David Côté, Sébastien Bureau, Esence, 2021
Převratné kvašení

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení...

  • Knihabrožovaná vazba
    319 Kč
    Skladem 1 ks

30 minut v kuchyni 3, Jíme zdravě, 2023
30 minut v kuchyni 3

Úplně normální kuchařka pro úplně normální lidi. Taková je tato kniha! Rychle. Levně. Chutně. Jednoduše. Přesně tak vás naučíme vařit! Přidejte se k více než 150 000 lidí, kteří...

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Do 5 dnů

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Fit krabičky Ládi Hrušky III - Láďa Hruška, Esence, 2023
Fit krabičky Ládi Hrušky III

Chcete si dokázat, že si dokážete uvařit pro sebe? Snadno, rychle a pro jednoho? Potom je určena nová kuchařka „Fit krabičky Ládi Hrušky III. – vaříme pro jednohoL právě vám. Zahrnuje 66 přehledných receptů na polévky, saláty, pomazánky...

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Do 5 dnů
Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    149 Kč
    Do 5 dnů

Italská kuchyně, Rebo, 2004
Italská kuchyně

Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy italské kuchyně, přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření, výživná hodnota každého pokrmu a žádné speciální kuchyňské vybavení.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mleté maso, Ottovo nakladatelství, 2008
Mleté maso

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností.Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Losos - Kolektív autorov, Ottovo nakladatelství, 2004
Losos 
SK
  • Autorský kolektiv

Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa.



Mleté maso, Vašut, 2006
Mleté maso

Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole. Pravda, nestačí jen lusknout prsty, ale ve třech jednoduchých krocích dostanete...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom