Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Na téma potraviny s brožovanou vazbou knihy o přírodních vědách a technice

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Potravinová soběstačnost - Eva Hauserová, Permakultura, 2024
Novinka
Potravinová soběstačnost

Druhý letošní svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti má podtitul Jak se uživit bez dřiny a je zaměřený na pěstování takzvaných sytících plodin. Na 84 stranách se seznámíte s přehledem rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    255 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    214 Kč
    Skladem 2 ks

Sitopie - Carolyn Steel, Host, 2022
Sitopie

Snad žádnou tělesnou potřebu nepociťujeme tak naléhavě jako hlad a žízeň. Starost o plný žaludek proto stojí v základu každého života i celé lidské civilizace: od toho, co jíme, jak jídlo vyrábíme, přepravujeme, uchováváme a pořizujeme...

  • Knihabrožovaná vazba
    449 Kč
    Skladem 1 ks

Bylinky pro každého - Axel Gutjahr, Grada, 2022
Bylinky pro každého

Tato kniha by vás chtěla pozvat na výpravu do pozoruhodného světa bylinek. Na této cestě nejen poznáte početné druhy bylinek na základě textu a mnoha fotografií, ale také se dozvíte, jakým způsobem se dají nejlépe.... Dosta

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Do 4 – 8 dnů
How the World Really Works - Vaclav Smil, Penguin Books, 2022
How the World Really Works 
EN

We have never had so much information at our fingertips and yet most of us don't know how the world really works...

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Skladem 3 ks

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, WINE & Degustation, 2023
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná vazba
    275 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, ProTraining, 2018
 
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, Ultra tréning, 2021
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch 
SK

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    332 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem

Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato 
SK

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Who Poisoned Your Bacon? - Guillaume Coudray, Icon Books, 2022
Who Poisoned Your Bacon? 
EN

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...

  • Knihabrožovaná vazba
    302 Kč
    Skladem 1 ks

Avocado Anxiety - Louise Gray, Bloomsbury, 2024
Avocado Anxiety 
EN

The food stories behind your favourite fruits and vegetables...

  • Knihabrožovaná vazba
    307 Kč
    Skladem 1 ks
Veda a zdravie - Jedlo a telo - Alžbeta Pňačeková, Iveta Grznárová, MAFRA Slovakia, 2023
Veda a zdravie - Jedlo a telo 
SK

Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým...

  • Přečtenávýborný stav
    216 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    402 Kč
    Skladem 1 ks

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Analytické metódy v klinickej chémii - Jana Sádecká, STU, 2022
Analytické metódy v klinickej chémii 
SK

Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...

  • Knihabrožovaná vazba
    650 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zdravotná bezpečnosť potravín - Martina Fikselová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Zdravotná bezpečnosť potravín 
SK

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...

  • Knihabrožovaná vazba
    232 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean - Kristin Bilyeu, Milind B. Ratnaparkhe, Chittaranjan Kole, Taylor & Francis Books, 2017
Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean 
EN

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with...

  • Knihabrožovaná vazba
    2 070 Kč
    Více než 30 dní

Analytické metódy v klinickej chémii - Jana Sádecká, Jana Netriová, STU, 2008
Analytické metódy v klinickej chémii 
SK

Učebnica môže poslúžiť ako študijná literatúra pre študentov chemických odborov na vysokých školách a pre analytikov, biochemikov, farmaceutov a zdravotníkov, ktorí majú záujem zoznámiť sa s princípmi a postupmi analytických metód v klinickej chémii...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3 - Jozef Golian, Daniela Mináriková, Peter Minárik, Raabe, 2022
Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3 
SK

Farebná trojdielna publikácia, ktorá zrozumiteľným jazykom spracováva problematiku potravín. Tie výraznou mierou ovplyvňujú zdravie človeka v kontexte iných faktorov, a preto je nanajvýš dôležité vedieť správne sa rozhodovať...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano