Na téma technologie pro studenty s pevnou vazbou učebnice
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
Vysokoškolská učebnica je určená študentom, doktorandom a odborníkom v oblasti dopravného a pozemného staviteľstva. Je rozdelená na štyri samostané celky...
-
Knihapevná vazba545 KčDo 1 – 5 dnů
Odborná knižná publikácia je zameraná na prenosové alebo komunikačné prostredia pre oblasť internetu vecí...
-
Knihapevná vazba1 251 KčDo 1 – 5 dnů
Cieľom vysokoškolskej učebnice je poskytnúť čitateľovi informácie o procese zberu zrnín, základného rozdelenia strojov na zber zrnín a podať prehľadným spôsobom poznatky o jednotlivých ústrojenstvách kombajnu, ich princípoch...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle