Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Ve slevě s pevnou vazbou kuchařky od nakladatelství Ikar CZ

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Nakladatel
Série
Edice
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Sladké a veselé s Ivetou - Iveta Fabešová, Ikar CZ, 2013
Sladké a veselé s Ivetou

Kdo by se netěšil na stůl plný typického vánočního cukroví, vánočku s rozinkami a vůni vanilky! A ještě dort na první svátek vánoční, vášnivé čokoládové košíčky pro večerní chvíle ve dvou a horkou čokoládu po návratu z procházky...


Vaříme expres - Nigella Lawson, Ikar CZ, 2009
Vaříme expres

Královna současné gastronomie Nigella Lawsonová vaří lahodné, snadno dosažitelné, málo pracné a zároveň elegantní pokrmy. Vynalézavě zkrácené pracovní postupy, úžasné náměty šetřící čas a námahu a jednoduchá jídla nabízejí řešení, jak jíst dobře...


Aby dětem chutnalo - Petr Fořt, Ikar CZ, 2015
Aby dětem chutnalo

Výživa dítěte je alfou a omegou správného somatického i psychického vývoje a zdraví po celý život! Maminky se seznámí se zásadami zdravé výživy pro naše nejmenší, na doporučení autora se mohou vyhnout všem chybám ve výživě...


Víkendová kuchařka - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Ikar CZ, 2016
Víkendová kuchařka

Kuchařka pro všechny, kteří se chtějí o víkendu sejít s přáteli na chatě či chalupě a uvařit si něco dobrého. Kniha obsahuje mnoho chutných receptů na saláty, pomazánky, hlavní jídla i moučníky...

  • Knihapevná vazba
    240 Kč
    Skladem 2 ks
Dobrého kari není nikdy dost, Ikar CZ, 2014
Dobrého kari není nikdy dost

Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé – pravé asijské jídlo typu „street food“ si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie...


Čarujeme se zeleninou 2 - Luděk Procházka, Ikar CZ, 2010
Čarujeme se zeleninou 2

Obliba vyřezávané zeleninové a ovocné dekorace stoupá. Kvítek z ředkvičky nebo síťka z mrkve ozdobí nedělní oběd, růže z papáji či zubaté květy z celeru obohatí studený bufet na rautu a velké kompozice z dýně nebo cukety...


Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...


Dortíky a dortíčky, Ikar CZ, 2016
Dortíky a dortíčky

Sladké jednohubky pro děti i dospělé – zákusky k odpolednímu čaji, mlsání pro milovníky čokolády, půvabné dortíky na party nebo rychlé řezy jako doplněk nedělního brunche. Díky více než 100 receptů si vychutnáte malé...


Pečeme sladké i pikantní - Hedwig Maria Stuber, Ikar CZ, 2014
Pečeme sladké i pikantní

Vyberte si z nabídky více než 400 receptů na sladké a slané pečení. Nemůžete je nikdy pokazit a budou chutnat skvěle. Kniha nabízí klasiku, mezinárodní speciality, rodinné recepty autorek a recepty jejich přátel...


Jednoduchá kuchyně - James Peterson, Ikar CZ, 2014
Jednoduchá kuchyně

Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné...

Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


Prostřeno! s VIP, Ikar CZ, 2012
Prostřeno! s VIP

Populární pořad TV Prima family Prostřeno se občas dočká zpestření i v podobě kuchařů z řad populárních osobností. Během léta 2012 se VIP snažili ukázat, že ani role kuchaře či kuchařky jim není cizí.


MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni, Ikar CZ, 2015
MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost. Bonusem jsou ukázky zajímavých kuchařských postupů...


Ořechy - Avner Laskin, Ikar CZ, 2009
Ořechy

Ořechy nepatří pouze ke koktejlům a vínu, abychom měli co chroupat! Vlašské, para a kokosové, lískové, kešú a arašídy, mandle, pistácie, piniové oříšky i kaštany mají své pevné místo v gastronomii...


Vegetariánská kuchyně pro labužníky - Bettina Matthaeiová, Ikar CZ, 2013
Vegetariánská kuchyně pro labužníky

S jednoduchými a zároveň rafinovanými vegetariánskými recepty můžete hýčkat nejen sami sebe, ale také hosty, kteří se rádi vzdají masa, nikoli však gurmánského požitku. Vedle více než 150 receptů...


Moje sladká kuchařka, Ikar CZ, 2015
Moje sladká kuchařka

Neodolatelná a svěží kuchařka pro všechny milovníky sladkého kombinuje domácí i zahraniční dezerty a moučníky, a to jak pečené, tak nepečené. Ať už chcete vyzkoušet něco nového či ohromit své přátele a známé, „fresh“ recepty vás určitě nezklamou...


Creme brulée a panna cotta - Jette Sander, Ikar CZ, 2016
Creme brulée a panna cotta

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu...


Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...


Rychlé lahodné dezerty - Caroline Brewesterová, Ikar CZ, 2012
Rychlé lahodné dezerty

Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut...


Jachninovy taštičky - Petr Jachnin, Ikar CZ, 2012
Jachninovy taštičky

Autorovým receptem na bohatství jsou slané i sladké taštičky: z listového, nudlového, bramborového či tvarohového těsta. Chutnají báječně, jsou originálním pohoštěním na party stejně jako neobvyklou večeří...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover