Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

S pevnou vazbou se zelenou obálkou kuchařky - studená kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk a kolektiv, R PLUS, 2006
Receptury studených pokrmů

Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 1 ks

Saláty -  kuchařka z edice Apetit (4), BURDA Media 2000, 2011
Saláty - kuchařka z edice Apetit (4)

Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami...

  • Knihapevná vazba
    316 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Saláty ze Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2019
Saláty ze Svatojánu

Saláty jsou stále oblíbenější a častější součástí našeho jídelníčku. A pokud máte u domu zahradu, můžete si je připravovat zcela čerstvé a pokaždé jiné podle toho, co zrovna roste. Na jaře se v nich uplatní první jarní...

  • Knihapevná vazba
    261 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Saláty a pomazánky, Foni book, 2021
Saláty a pomazánky

V současnosti hrají v našem stravování stále významnější roli zdravé saláty a pomazánky. Lze je kategorizovat podle různých kritérií a můžeme je připravit prakticky na jakoukoliv příležitost...

  • Knihapevná vazba
    157 Kč
    Skladem 1 ks
Čerstvé ovoce a dezerty, Reader´s Digest Výběr, 2011
Čerstvé ovoce a dezerty

Seznámíte se v ní s tradičními i méně obvyklými způsoby přípravy ovoce a ovocných moučníků, které nejen úžasně vypadají, ale také báječně chutnají...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty se zeleninou beze zbytků - Linda Ly, Alpha book, 2021
Recepty se zeleninou beze zbytků

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Skvělé saláty, Reader´s Digest Výběr, 2007
Skvělé saláty

Příprava je jednoduchá a výsledek ocení i vaše rodina a přátelé. V naší knize najdete 300 podrobných a spolehlivých receptů na přípravu předkrmů, příloh, chuťovek, a dokonce i dezertů, které vám zajistí optimální příjem ovoce a zeleniny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Saláty sestry Anastazie - Anastázia Pustelniková, Karmelitánské nakladatelství, 2012
Saláty sestry Anastazie

Kniha nabízí 123 pečlivě vybraných receptů na saláty a mnohé praktické rady. Ocení je nejen začátečníci, kteří se pokoušejí o své první kuchařské úspěchy, ale i zkušenější kuchaři a kuchařky. Popisy přípravy salátů jsou velmi důkladné, takže s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Saláty, Rebo, 2007
Saláty

Kde jsou ty doby, kdy se jako salát podávaly pouze salátové listy s octovou zálivkou či nastrouhaná okurka ochucená nanejvýš tak pepřem? Na to můžeme zapomenout. Dnešní saláty jsou rozmanité, hýří nejrůznějšími barvami i chutěmi...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Šaláty a nátierky - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Šaláty a nátierky 
SK

V dnešnej dobe zohrávajú v našom stravovaní čoraz významnejšiu úlohu zdravé šaláty a nátierky. Dajú sa kategorizovať podľa rôznych kritérií a môžeme ich pripraviť prakticky na akúkoľvek príležitosť. Je však dôležité, aby sme používali sezónne a čerstvé..

  • Knihapevná vazba
    195 Kč
    Do 4 – 5 dnů
123 šalátov sestry Anastázie - Anastázia Pustelniková, Dobrá kniha, 2010
123 šalátov sestry Anastázie 
SK

Po úspechu knihy 103 zákuskov vám prinášame ďalšiu knihu sestry Anastázie, ktorá určite poteší všetkých, ktorí majú radi zdravú výživu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nátierky do vrecka - Jana Horecká, Art Area, 2005
Nátierky do vrecka 
SK

Z obsahu: Syrová nátierka s mandľami, Bryndzová nátierka s reďkovkami a natvrdo uvarenými vajcami...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík, Nová Práca, 2006
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov 
SK

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen