Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Bible vína - Madeline Puckette, Justin Hammack, Familium, 2023
Bible vína

Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům Chcete si zlepšit své vědomosti o víně, ale nevíte, kde začít? Nejste si jistí, že to, co pijete, je vynikající láhev nebo...

  • Knihapevná vazba
    552 Kč
    Skladem > 5 ks

Pohanka ve mlýně a v kuchyni - Zdeněk Šmajstrla, TNM, 2007
Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Kniha mlynáře Zdeňka Šmajstrly, propagátora konzumace pohanky, nabízí čtenářům 151 receptů na zpracování této tradiční polní plodiny i mnoho informací o historii pěstování pohanky, o tradici jejího mletí i o jejím významu ve výživě člověka...

  • Knihapevná vazba
    142 Kč
    Skladem 1 ks

Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová, Jana Florentýna Zatloukalová, 2020
Hovory s řezníkem

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů...

  • Knihapevná vazba
    693 Kč
    Skladem 1 ks

Na talíři - Marie Formáčková, NOXI, 2019
Na talíři

Nahládněte, prolistujte – nemí to je kuchařká kniha plná lákavých a možná už zapomenutých receptů. Je to emotivni obrazová publikace plná vzpomínek a nostalgie,ale také reflexe, která stále chybí. Život je jako menu...

  • Knihapevná vazba
    413 Kč
    Skladem 1 ks
Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...

  • Knihapevná vazba
    412 Kč
    Více než 30 dní

Gastrosexuál - Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm, CPRESS, 2020
Gastrosexuál

Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...

  • Knihapevná vazba
    220 Kč
    Skladem 1 ks

Světový atlas whisky - Dave Broom, CPRESS, 2018
Světový atlas whisky

Atlas mapuje klíčové země i oblasti, které produkují od single malt whisky (od Aberfeldy až po Yamazaki) až po to nejlepší z bourbonu a rye whisky (od Buffalo Trace až po Wild Turkey). Upozorňuje také na mnoho inovačních přístupů rozšiřujících...

  • Knihapevná vazba
    760 Kč
    Skladem 1 ks

Dorty a dezerty - kuchařka z edice Apetit (8), BURDA Media 2000, 2012
Dorty a dezerty - kuchařka z edice Apetit (8)

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní...

  • Knihapevná vazba
    360 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Snadno a rychle - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Pražský kulinářský institut, 2023
Snadno a rychle

Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“...

  • Knihapevná vazba
    366 Kč
    Skladem 5 ks

Čtyřhodinový šéfkuchař - Timothy Ferriss, Jan Melvil publishing, 2013
Čtyřhodinový šéfkuchař

Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede...

  • Knihapevná vazba
    799 Kč
    Skladem 1 ks

Jíme zdravě do 30 minut, Jíme zdravě, 2022
Jíme zdravě do 30 minut

Úspěšný bestseller Jíme zdravě do 30 minut se po necelých 2 letech od vydání dočkává nového rozšířeného vydání. Nyní vychází v pevné vazbě, s novou obálkou, s 32 stranami navíc a spoustou nových či obohacených původních...

  • Knihapevná vazba
    429 Kč
    Skladem 1 ks

Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016 - Libor Budinský, TopLife Czech, 2015
Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016

Výběr české špičkové gastronomie, představuje více než 100 restaurací v Praze, Středočeském kraji, ale i v regionech. V letošním roce vychází výběr s hodnocením od inspektorů, náročných konzumentů, kteří celý rok 2015 poctivě hodnotili...

  • Knihapevná vazba
    284 Kč
    Více než 30 dní

Vietnamská - Lan & Tuan, Sevruga, 2017
Vietnamská

Zdeněk Pohlreich vydává ve svém nakladatelství Sevruga první neautorskou kuchařku manželů Tuana a Lan, kteří v Čechách úspěšně provozují pravá vietnamská bistra...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2001
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dnes vařím já - Šárka Pavličová, Albatros CZ, 2008
Dnes vařím já

Praktická a obsažná příručka pro mladé adepty kuchařského umění se vám představuje již ve druhém vydání! Vedle jednoduchých i náročnějších receptů na běžné i slavnostní pokrmy vám autorka knihy prozradí také spoustu osvědčených triků...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Čokoláda - božský požitek - Kolektív autorov, Svojtka&Co., 2013
Čokoláda - božský požitek
  • Autorský kolektiv

Tuto "čokoládovou" knihu receptů si prostě musíte zamilovat - najdete v ní více než 200 receptů na všechno z čokolády, od těch jednoduchých na sušenky, brownies, košíčky a bábovky až po elegantní zákusky, dorty, pečivo, čokoládové bonbony a nápoje...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - Kolektiv autorů, Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů
  • Autorský kolektiv

Druhé, rozšířené vydání představí nejlepší šéfkuchaře z Česka. V kuchařce se objeví celkem 71 nejlepších šéfkuchařů, mistrů svého oboru, 213 vybraných receptů, a to vše na 616 stranách. Z medailonků jednotlivých...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Wok, Svojtka&Co., 2007
Wok

Wok. Asijská pomůcka v kuchyni číslo jedna již zdomácněla v kuchyních celého světa a obzvlášť moderní vaření je už bez woku nemyslitelné...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečeme na Vánoce - Jarmila Mandžuková, Agentura VPK, 2004
Pečeme na Vánoce

Vaření, nápoje, dieta.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis