Na téma zelenina s pevnou vazbou knihy o zemědělství a potravinářství
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu...
-
Knihapevná vazba515 KčSkladem 2 ks
Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...
-
Knihapevná vazba447 KčSkladem 1 ks
- Jaroslav Rod
- kolektiv
Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Jaroslav Hlušek
- Kristýna Petříková
- kolektiv
Kniha podává ucelené informace o pěstování a využití hlavních i méně známých druhů zeleniny. Jednotlivé druhy jsou popsány v rámci skupin a podskupin. U hlavních...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle