Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024
Populární filtry

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak svět doopravdy funguje - Vaclav Smil, Kniha Zlín, 2023
Jak svět doopravdy funguje

Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou...

  • Knihapevná vazba
    474 Kč
    Skladem 2 ks

Zamilujte si svou kuchyň - Michaela Kramolišová, Markéta Popovičová, Grada, 2022
Zamilujte si svou kuchyň

Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin...

  • Knihapevná vazba
    199 Kč
    Skladem 1 ks

Jak nedietovat - Michael Greger, NOXI, 2022
 
Jak nedietovat - Michael Greger, NOXI, 2023
Jak nedietovat

Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dietu nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste. Obesita je spojena s riziky a dalšími chorobami. Je tedy ten správny čas konečně něco udělat jinak...

  • Knihapevná vazba
    547 Kč
    Skladem 3 ks

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem > 5 ks
Chemie na talíři - Ondřej Dvořák, Grada, 2021
Chemie na talíři

Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Skladem 1 ks

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    917 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Jezte skutečné jídlo - Carlos Ríos, Via, 2023
Jezte skutečné jídlo

Kniha Jezte skutečné jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do našeho každodenního...

  • Knihapevná vazba
    357 Kč
    Do 11 – 13 dnů

Moře plastu - Erica Cirino, Broken Books, 2022
Moře plastu

Mnohé z toho, co jste slyšeli o plastech, není pravda. Recyklace je složitější než je prezentováno - pouze méně než devět procent plastů, které vytvoříme, se znovu použije a většina skončí v oceánu. Znečištění plasty se...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Ako naozaj funguje svet - Václav Smil, Premedia, 2022
Ako naozaj funguje svet 
SK

Nikdy sme nemali na dosah ruky toľko informácií, a napriek tomu väčšina z nás nevie, ako svet skutočne funguje. Táto kniha vysvetľuje sedem najzákladnejších skutočností, ktorými sa riadi naše prežitie a prosperita. Kniha Ako naozaj funguje svet ponúka...

  • Knihapevná vazba
    424 Kč
    Skladem > 5 ks

Sirtfood diéta - Aidan Goggins, Glen Matten, Príroda, 2022
 
Sirtfood diéta - Aidan Goggins, Glen Matten, Príroda, 2022
Sirtfood diéta 
SK

Renomovaní odborníci na výživu Aidan Goggins a Glen Matten vytvorili nový, vedecky založený program o výžive, ktorý vám pomôže zmeniť pohľad nielen na zdravie a životný štýl, ale aj na diéty a chudnutie...

  • Knihapevná vazba
    317 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    206 Kč
    Skladem
Medicína výživy 2 - Boris Bajer, Centrum výživy, 2022
Medicína výživy 2 
SK

Po bestselleri Medicína výživy, prichádza Medicína výživy 2. Nenechajte sa však pomýliť “dvojkou” v názve!

  • Knihapevná vazba
    518 Kč
    Skladem > 5 ks

The How Not To Diet Cookbook - Michael Greger, Bluebird Books, 2020
The How Not To Diet Cookbook 
EN

Dr Michael Greger shares 100 delicious recipes that will help you achieve weight-loss for good. Dr Michael Greger founded the viral website Nutritionfacts.org with the aim to educate the public about what healthy eating looks like and...

  • Knihapevná vazba
    648 Kč
    Více než 30 dní

Genius Foods - Max Lugavere, HarperCollins, 2018
Genius Foods 
EN

Discover the critical link between your brain and the food you eat and change the way your brain ages, in this cutting-edge, practical guide to eliminating brain fog...

  • Knihapevná vazba
    544 Kč
    Skladem 3 ks

Dilema všežravca - Michael Pollan, N Press, 2023
Dilema všežravca 
SK

Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    277 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    394 Kč
    Skladem 1 ks

Ravenous - Jemima Lewis, Jemima Lewis, Profile Books, 2023
Ravenous 
EN

You may not be aware of this - not consciously, at least - but you do not control what you eat. Every mouthful you take is informed by the subtle tweaking and nudging of a vast, complex, global system...

  • Knihapevná vazba
    424 Kč
    Více než 30 dní

Avocado Anxiety - Louise Gray, Bloomsbury, 2023
Avocado Anxiety 
EN

In an effort to make sense of the complex food system we are all part of, Louise Gray decides to track the stories of our five-a-day, from farm to fruit bowl, and discover the impact that growing fruits and vegetables has on the planet...

  • Knihapevná vazba
    466 Kč
    Skladem 1 ks

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 1 ks

Stuffed - Pen Vogler, Atlantic Books, 2023
Stuffed 
EN

In times of plenty, we stuff ourselves. When the food runs out, we're stuffed too. How have people in the British Isles shared the riches from our fields, dairies, kitchens and seas, as well as those from around the world? ...

  • Knihapevná vazba
    611 Kč
    Skladem 1 ks

Pod horami prostřeno - Igor Hornišer, , 2021
Pod horami prostřeno

Terminologický slovník

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti - Karel Půhoný, Ondřej Švarc (ilustrátor), , 1988
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Přehl. lit. Obsahuje věcný rejstřík. Frontispis. 50000 výt.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry