Na téma potraviny s pevnou vazbou odborné a naučné knihy
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
38 produktů
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou...
-
Knihapevná vazba474 KčSkladem 2 ks
Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin...
-
Knihapevná vazba199 KčSkladem 1 ks
Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dietu nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste. Obesita je spojena s riziky a dalšími chorobami. Je tedy ten správny čas konečně něco udělat jinak...
-
Knihapevná vazba547 KčSkladem 3 ks
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....
-
Knihapevná vazba2 500 KčSkladem > 5 ks
Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...
-
Knihapevná vazba326 KčSkladem 1 ks
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba917 KčDo 2 – 5 dnů
Kniha Jezte skutečné jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do našeho každodenního...
-
Knihapevná vazba357 KčDo 11 – 13 dnů
Mnohé z toho, co jste slyšeli o plastech, není pravda. Recyklace je složitější než je prezentováno - pouze méně než devět procent plastů, které vytvoříme, se znovu použije a většina skončí v oceánu. Znečištění plasty se...
-
Knihapevná vazba399 KčDo 6 – 11 dnů
Nikdy sme nemali na dosah ruky toľko informácií, a napriek tomu väčšina z nás nevie, ako svet skutočne funguje. Táto kniha vysvetľuje sedem najzákladnejších skutočností, ktorými sa riadi naše prežitie a prosperita. Kniha Ako naozaj funguje svet ponúka...
-
Knihapevná vazba424 KčSkladem > 5 ks
Renomovaní odborníci na výživu Aidan Goggins a Glen Matten vytvorili nový, vedecky založený program o výžive, ktorý vám pomôže zmeniť pohľad nielen na zdravie a životný štýl, ale aj na diéty a chudnutie...
Po bestselleri Medicína výživy, prichádza Medicína výživy 2. Nenechajte sa však pomýliť “dvojkou” v názve!
-
Knihapevná vazba518 KčSkladem > 5 ks
Dr Michael Greger shares 100 delicious recipes that will help you achieve weight-loss for good. Dr Michael Greger founded the viral website Nutritionfacts.org with the aim to educate the public about what healthy eating looks like and...
-
Knihapevná vazba648 KčVíce než 30 dní
Discover the critical link between your brain and the food you eat and change the way your brain ages, in this cutting-edge, practical guide to eliminating brain fog...
-
Knihapevná vazba544 KčSkladem 3 ks
Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...
You may not be aware of this - not consciously, at least - but you do not control what you eat. Every mouthful you take is informed by the subtle tweaking and nudging of a vast, complex, global system...
-
Knihapevná vazba424 KčVíce než 30 dní
In an effort to make sense of the complex food system we are all part of, Louise Gray decides to track the stories of our five-a-day, from farm to fruit bowl, and discover the impact that growing fruits and vegetables has on the planet...
-
Knihapevná vazba466 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
In times of plenty, we stuff ourselves. When the food runs out, we're stuffed too. How have people in the British Isles shared the riches from our fields, dairies, kitchens and seas, as well as those from around the world? ...
-
Knihapevná vazba611 KčSkladem 1 ks
Přehl. lit. Obsahuje věcný rejstřík. Frontispis. 50000 výt.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle