V slovenském jazyku učebnice od autora Dana Tančinová od nakladatelství Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Úvod do potravinárskej mykológie
SK
Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb
Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie - Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle