V slovenském jazyku učebnice od autora Mária Angelovičová od nakladatelství Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa
SK
- Mária Angelovičová
- kolektiv
Vedecká monografia
-
Knihapevná vazba206 KčVíce než 30 dní
Riziká pri produkcii potravín
SK
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle