Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Murtagh (česky) - Christopher Paolini, Nakladatelství Fragment, 2024

V českém jazyku knihy o dietách a zdravé výživě od autora Daniela Krčová

Použité filtry
Zrušit filtry
Zdravé pečení - Daniela Krčová, CPRESS, 2019
Zdravé pečení

Ať už toužíte zhubnout pár kilogramů, nebo chcete pouze najít cestu k lepšímu zdraví a životní rovnováze, bude pro vás tato kuchařka skvělým pomocníkem. Najdete v ní spoustu inspirace na zdravé pečení v podobě řady snadných, ale...

  • Knihapevná vazba
    221 Kč
    Skladem 2 ks
  • 209 Kč
    Ihned ke stažení

Sportovní výživa na míru - Daniela Krčová, Erasport, 2019
Sportovní výživa na míru

Sportovní výživa na míru je určená nejen pro pokročilé, ale i pro začínající sportovce, kteří se chtějí posunout výkonnostně dál, maximalizovat svůj sportovní výkon a dosáhnout vysněné postavy. Kniha je psána velice srozumitelnou

  • Knihabrožovaná vazba
    431 Kč
    Skladem 1 ks

Superdoplňky ve sportovní výživě - Daniela Krčová, Erasport, 2022
Superdoplňky ve sportovní výživě

Nová kniha Daniely Krčové přináší ucelený pohled do oblasti doplňků stravy a přírodních látek s vědecky podloženým působením na různé oblasti zdraví a kondice, od posílení imunity přes podporu sportovního výkonu a budování...

  • Knihabrožovaná vazba
    284 Kč
    Do 4 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen