Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

V cizím jazyku kuchařky - pečení od autora Frédéric Bau

Použité filtry
Zrušit filtry
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau, Flammarion, 2018
Encyclopedia of Chocolate 
EN

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secret

  • Knihabrožovaná vazba
    674 Kč
    Skladem 1 ks

Cooking with Chocolate - Frédéric Bau, Clay McLachlan, Flammarion, 2011
Cooking with Chocolate 
EN

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover