Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky 
FR

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Více než 30 dní

Třeboň - Petr Stupka, Marcela Háková, Jan Eliášek, MCU, 2016
Třeboň

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných restaurací (tzv. gastrotipy) a...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Více než 30 dní

Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy 
DE

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Více než 30 dní

Třeboň - Around Treboň and Nové Hrady - Petr Stupka, Marcela Háková, Jan Eliášek, MCU, 2016
Třeboň - Around Treboň and Nové Hrady 
EN

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných restaurací (tzv. gastrotipy) a přehlednou mapku centra...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Více než 30 dní
Třeboň - Petr Stupka, Marcela Háková, Jan Eliášek, MCU, 2016
Třeboň 
DE

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných restaurací (tzv. gastrotipy) a...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Více než 30 dní

Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky 
EN

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton