Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Papírové české kuchařky od autora Petr Stupka

Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky 
FR

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Kuchařské čarování Petra Stupky - Petr Stupka, MCU, 2012
Kuchařské čarování Petra Stupky

Kniha s více než 250 recepty známého kuchaře a gastronomického specialisty. Kniha známého kuchaře, gastronomického specialisty, jenž již mnoho let spolupracuje s rozhlasem a televizí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařské čarování Petra Stupky II. - Petr Stupka, MCU, 2012
Kuchařské čarování Petra Stupky II.

Volné pokračováním prvního dílu „čarování“, tentokrát inspirované tradičními recepty. Kapitoly této kuchařky jsou řazeny tak, jak plyne kalendářní rok a zároveň nám připomínají dávné zvyky našich předků...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy 
DE

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky 
EN

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařské čarování Petra Stupky - Petr Stupka, , 2004
Kuchařské čarování Petra Stupky

Kniha známého kuchaře, gastronomického specialisty, který řadu let spolupracuje s rozhlasem, denním tiskem i televizí (např....



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover