Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
The British Cookbook - Ben Mervis, Phaidon, 2022

1 032 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
The British Cookbook - Ben Mervis, Phaidon, 2022
The British Cookbook - Ben Mervis, Phaidon, 2022

The British Cookbook

authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland

Discover over 550 much-loved recipes celebrating the rich traditions of regional and seasonal British cooking... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2022
Počet stran
464

Discover over 550 much-loved recipes celebrating the rich traditions of regional and seasonal British cooking... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 032 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 28. 5.
  • Na vaší adrese 28. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
28. 5.
Partnerské knihkupectví
28. 5.
Odběrní místo PPL
28. 5.
Odběrní místo Zásilkovna
28. 5.
AlzaBox
28. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
28. 5.
Kurýr PPL
28. 5.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024
The British Cookbook - Ben Mervis, Phaidon, 2022
1 032 Kč

Více o knize

Discover over 550 much-loved recipes celebrating the rich traditions of regional and seasonal British cooking

In The British Cookbook, author and food historian Ben Mervis takes readers on a mouth-watering culinary tour across England, Wales, Scotland, and Northern Ireland, revealing a cuisine as diverse as the landscape from which it originates.

Part cookbook, part cultural history, this deeply researched collection of 550 authentic recipes encompasses home-cooked classics, such as Shepherd's Pie, Welsh Rarebit, Scottish Crumpets, and Victoria Sponge; lesser-known and regional recipes, such as Bonfire Night Black Peas and Dublin Bay Prawns; dishes deeply steeped in British history, such as Haggis and Devils on Horseback; and iconic dishes with roots outside of the United Kingdom, such as Chicken Tikka Masala, Curry Goat, and Sesame Prawn Toast.

The recipes are fascinating to read and easy to follow, with lively descriptions of each dish's origins; clear, user-friendly instructions; and helpful notes on unique ingredients and techniques. Stunning photographs of food and local scenery complete this exciting ode to British cuisine.

Chapters include:

Eggs and Dairy
Soups and Stews
Vegetables
Fish and Shellfish
Poultry
Game and Game Birds
Beef
Pork and Lamb
Savoury Pies and Pasties
Stuffings, Dumplings, Porridge and Pastry
Griddle Cakes and Breads
Oven-Baked Breads and Savoury Bakes
Cakes, Buns and Biscuits
Puddings and Pies
Sauces, Confections and Preserves
Číst víc
Počet stran
464
Vazba
pevná vazba
Rozměr
270×180 mm
Hmotnost
1650 g
ISBN
9781838665289
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1703767
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
Leigh Bardugo