Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
The Bread Book - Éric Kayser, Phaidon, 2022

812 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Bread Book - Éric Kayser, Phaidon, 2022
The Bread Book - Éric Kayser, Phaidon, 2022

The Bread Book

A bread-making masterclass for home bakers, featuring simple, satisfying breads, loaves, and rolls made from a range of flours... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2022
Počet stran
224

A bread-making masterclass for home bakers, featuring simple, satisfying breads, loaves, and rolls made from a range of flours... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

812 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 27. 5.
  • Na vaší adrese 27. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
27. 5.
Partnerské knihkupectví
27. 5.
Odběrní místo PPL
27. 5.
Odběrní místo Zásilkovna
27. 5.
AlzaBox
27. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
27. 5.
Kurýr PPL
27. 5.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024
The Bread Book - Éric Kayser, Phaidon, 2022
812 Kč

Více o knize

A bread-making masterclass for home bakers, featuring simple, satisfying breads, loaves, and rolls made from a range of flours, including gluten-free varieties In The Bread Book, Eric Kayser - founder of the legendary French bakery Maison Kayser and bestselling author of The Larousse Book of Bread makes baking bread from scratch both accessible and exciting. Kayser begins with the fundamentals of bread-making, offering primers on traditional leavening techniques, types of flour, and essential ingredients, as well as a helpful glossary. Each recipe is explained with concise, easy-to-follow instructions, and includes prep, proofing, and baking times to aid with time management.Step-by-step photography demystifies the more complex breadmaking processes, and a handy troubleshooting section addresses common breadmaking dilemmas. The collection of 60 recipes includes foolproof versions of boulangerie and international staples; healthy recipes featuring heritage grains - from high-protein lentil and chickpea flours to low-gluten and gluten-free varieties made with einkorn, buckwheat, spelt and rye, as well as a mouthwatering range of sweet loaves and brioches. Clear, comprehensive, and beautifully produced,The Bread Book is a kitchen shelf essential for the modern home baker.

Chapters and recipes include: Classic Breads : Baguette; Boule; Heritage Wheat Bread; No-Knead Bread; Rye Loaf Breads with Heritage Grains : Corn and Sunflower Seed Bread; Grape Seed Bread; Hemp Bread; Rice Flour and Buckwheat Bread; Quinoa Flour Bread Breads of the World : Bao Buns; Challah; Naan; Pita; Rosemary Focaccia Stuffed Loaves : Cheese Bread; Fig, Hazelnut, and Fennel Bread; Matcha and Candied Orange Bread; Mixed Fruit and Nut Crown; Olive Bread Brioches : Babka; Chocolate and Banana Brioche; Ekmek with Raisins and Pecans; Japanese Milk Bread with Pistachios and Cherries; Pain Au Lait
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
270×205 mm
Hmotnost
999 g
ISBN
9781838665746
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1743957
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)