Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Time - Gill Meller, Quadrille, 2018

712 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Time - Gill Meller, Quadrille, 2018
Time - Gill Meller, Quadrille, 2018

Time

A Year and a Day in the Kitchen

Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking - time spent in the kitchen,... Číst víc

Nakladatel
Quadrille, 2018
Počet stran
320

Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking - time spent in the kitchen, with good ingredients, makes for the best possible way of... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

712 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Time - Gill Meller, Quadrille, 2018
712 Kč

Více o knize

Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking - time spent in the kitchen, with good ingredients, makes for the best possible way of life.

Morning, daytime and night - these are the touchstones of our days, and days are the markers of our years. Gill's unique dishes fit within this framework, moving through the seasons, from freshness and light, to comfort and warmth.

Gill's dishes follow the course of the day: simple breakfasts (wild mushroom & sausage chachouka, buckwheat pancakes), glorious seasonal lunches (steamed vegetables with tamari, honey & sunflower seeds, chicken with chamomile, tomato & anchovy tart, date, olive oil & fennel cake), evening gatherings in the soft glow of summer or chill of winter (lentil dhal with crispy kale, roast pheasant with parsnips & chorizo, ceviche with rhubarb, lemon & chilli, treacle tart with thyme & orange, quince & vanilla creme brulee).

This is the best of modern British cooking, from the most exciting new voice in food writing.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
195×256 mm
Hmotnost
1298 g
ISBN
9781787130319
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
1515081
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Quadrille
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes