Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013

1 119 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013

D.O.M.

Rediscovering Brazilian Ingredients

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2013
Počet stran
320

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the food he creates from it... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 119 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
Zítra (objednejte do 13:00)
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
Zítra (objednejte do 13:00)
AlzaBox
Zítra (objednejte do 13:00)

Doručení na adresu

Kurýr GLS
Zítra (objednejte do 13:00)
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Host - B.A. Paris, Motto, 2024
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
1 119 Kč

Více o knize

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the food he creates from it. Recently voted as number 4 in the San Pellegrino 50 Best Restaurant Awards, Alex Atala’s restaurant D.O.M has built its unique style of cuisine on the discovery and exploration of Brazilian ingredients combined with a commitment to finding sustainable solutions to sourcing them to the benefit of the Amazon and its people.

A former punk DJ who was classically trained as a chef in Europe, Atala refuses to import ingredients such as caviar, truffles and fois gras, staples in many high-end restaurant kitchens, into Brazil and instead scours the Amazon for indigenous produce to fuse with classical techniques in his cooking. He then works with the Amazon’s native communities and small-scale producers to extend the availability of these native products around Brazil.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
250×290 mm
Hmotnost
1950 g
ISBN
9780714865744
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
174715
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
Eating with the Chefs - Per-Anders Jörgensen, Phaidon, 2014
2 226 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
Eating with the Chefs - Per-Anders Jörgensen, Phaidon, 2014
2 226 Kč

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern