Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Historic Heston - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2014

1 229 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Historic Heston

British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with... Číst víc

Nakladatel
Bloomsbury, 2014
Počet stran
432

British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 229 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Historic Heston - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2013
Pevná vazba
Angličtina, 2013
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Historic Heston - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2014
1 229 Kč

Více o knize

British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of inspiration in the unique and delicious food that our sceptered isle once produced. This has been the secret to his success at world-famous restaurants The Fat Duck and Dinner, where a contrast between old and new, modern and historic, is key.Historic Heston charts a quest for identity through the best of British cooking that stretches from medieval to late-Victorian recipes. Start with twenty-eight historic dishes, take them apart, put them together again and what have you got? A sublime twenty-first-century take on delicacies including meat fruit (1500), quaking pudding (1660) and mock turtle soup (1892). Heston examines the history behind each one's invention and the science that makes it work. He puts these dishes in their social context and follows obscure culinary trails, ferreting out such curious sources as The Queen-like Closet from 1672 (which offers an excellent method for drying goose). What it adds up to is an idiosyncratic culinary history of Britain.
Číst víc
Počet stran
432
Vazba
pevná vazba
Rozměr
227×280 mm
Hmotnost
2369 g
ISBN
9781408857571
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
189391
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Bloomsbury
Pro koho
pro náročné
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“