Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000

1 580 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000

Chemie in Lebensmitteln

Nakladatel
Wiley-Interscience, 2000
Počet stran
344
  • Brožovaná vazba
  • Němčina

1 580 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
1 580 Kč

Více o knize

Číst víc
Počet stran
344
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×244 mm
Hmotnost
588 g
ISBN
9783527302338
Rok vydání
2000
Naše katalogové číslo
147376
Jazyk
němčina
Nakladatel
Wiley-Interscience
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Mikroorganismen in Lebensmitteln - Heribert Keweloh, Pfanneberg Fachbuchverlag, 2011
2 682 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Mikroorganismen in Lebensmitteln - Heribert Keweloh, Pfanneberg Fachbuchverlag, 2011
2 682 Kč

„Všichni děláme chyby, někdy dokonce dřív, než ráno vstaneme. Nemůžeme si pomoct a chybujeme. Důležité je nepřestat se snažit. A když je to potřeba, omluvit se.“

Příběh Arthura Truluva - Elizabeth Berg, 2021
Příběh Arthura Truluva
Elizabeth Berg