Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020

985 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020
The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020

The Art and Science of Foodpairing

    Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour)... Číst víc

    Nakladatel
    Mitchell Beazley, 2020
    Počet stran
    384

    Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components ... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Angličtina

    985 Kč

    Skladem 1 ks
    Posíláme ihned

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024
    The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020
    985 Kč

    Více o knize

    "We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston BlumenthalFoodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food. This exciting new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.Contributors:Gaston Acurio - AstridyGaston - PeruAndoni Aduriz - Mugaritz - SpainHeston Blumenthal - The Fat Duck - UKTony Conigliaro - DrinksFactory - UKSang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - BelgiumJason Howard - #50YearsBim - UK/CaribbeanMingoo Kang - Mingles - KoreaDavid Kinch - Manresa - SpainJane Lopes & Ben Shewry - Attica - AustraliaVirgilio Martinez - Central - PeruDominique Persoone - The Chocolate Line - BelgiumKarlos Ponte - Taller - Venezuela/DenmarkJoan Roce - El Celler de Can Roca - Spain
    Číst víc
    Počet stran
    384
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    192×252 mm
    Hmotnost
    1788 g
    ISBN
    9781784722906
    Rok vydání
    2020
    Naše katalogové číslo
    312253
    Jazyk
    angličtina
    Nakladatel
    Mitchell Beazley
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“