Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris, Flammarion, 2021

618 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris, Flammarion, 2021
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris, Flammarion, 2021

Fruits and Nuts

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that include melon and basil... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2021
Počet stran
304

This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that include melon and basil gaspacho, cranberry and pineapple chutney, king crab and grapefruit salad... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

618 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 27. 5.
  • Na vaší adrese 27. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
27. 5. (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
27. 5. (objednejte do 13:00)
Odběrní místo PPL
27. 5. (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
27. 5. (objednejte do 13:00)
AlzaBox
27. 5. (objednejte do 13:00)

Doručení na adresu

Kurýr GLS
27. 5. (objednejte do 13:00)
Kurýr PPL
27. 5. (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris, Flammarion, 2021
618 Kč

Více o knize

This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that include melon and basil gaspacho, cranberry and pineapple chutney, king crab and grapefruit salad, kiwi-goji berry sorbet, and gluten-free hazelnut cake, you will learn the basics with step-by-step instructions for preparing, cutting, and cooking a wide variety of fruits, from the most common to the exotic.

Recipes are organized by category―from citrus to tropical―with both sweet and savory dishes to incorporate fruit into each course. Starting with advice on how to equip your kitchen, the book covers everything from mousses to marmalades, and from tajines to candies. Written by the school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.

Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master fruit recipes for all occasions.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×280 mm
Hmotnost
1807 g
ISBN
9782080248527
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1237081
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath