Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Oishinbo - Tetsu Kariya, Viz Media, 2009

407 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Oishinbo - Tetsu Kariya, Viz Media, 2009
Oishinbo - Tetsu Kariya, Viz Media, 2009

Oishinbo

Japanese Cuisine: A la Carte

Follow journalist Yamaoka Shiro on a rich cullinary adventure as he hunts for the "ultimate menu." To commemorate its 100th anniversary the heads of newspaper Tozai Shimbun come... Číst víc

Nakladatel
Viz Media, 2009
272 stran
4-5 hodin čtení

Follow journalist Yamaoka Shiro on a rich cullinary adventure as he hunts for the "ultimate menu." To commemorate its 100th anniversary the heads of newspaper Tozai Shimbun come up with a plan to publish the "Ultimate Menu." The assignment is given... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Oishinbo - Tetsu Kariya, Viz Media, 2009
Brožovaná vazba
Angličtina, 2009
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Follow journalist Yamaoka Shiro on a rich cullinary adventure as he hunts for the "ultimate menu." To commemorate its 100th anniversary the heads of newspaper Tozai Shimbun come up with a plan to publish the "Ultimate Menu." The assignment is given to journalist Yamaoka Shiro, the protagonist of the series. With the help of a female coworker, Kurita Yuko, Yamaoka starts off on what can only be termed an epic saga to find the dishes hat will go into the "Ultimate Menu." The subject of volume 1 is Nishon ryori, or Japanese cuisine, featuring stories on subjects like how to prepare a proper dashi (broth that is one of the building blocks of Japanese cooking), or matcha (the powdered green tea used in the tea ceremony), or red snapper sashimi. The subjects of the later volumes are: 2) sake, 3) fish, 4) vegetables, 5) rice dishes, 6) udon, and 7) izakaya or "pub" food. To commemorate its 100th anniversary the heads of newspaper Tozai Shimbun come up with a plan to publish the "Ultimate Menu." The assignment is given to journalist Yamaoka Shiro, the protagonist of the series. With the help of a female coworker, Kurita Yuko, Yamaoka starts off on what can only be termed an epic saga to find the dishes hat will go into the "Ultimate Menu."
Číst víc
Počet stran
272
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
146×210 mm
Hmotnost
381 g
ISBN
9781421521398
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
695937
Vydání
1
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Viz Media
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio