Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
A Very Serious Cookbook - Jeremiah Stone, Fabián von Hauske,, Phaidon, 2018

1 039 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
A Very Serious Cookbook - Jeremiah Stone, Fabián von Hauske,, Phaidon, 2018
A Very Serious Cookbook - Jeremiah Stone, Fabián von Hauske,, Phaidon, 2018

A Very Serious Cookbook

Contra Wildair

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabián von Hauske of Contra and Wildair. This is the story of two places beloved by chefs and foodies... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2018
Počet stran
256

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabián von Hauske of Contra and Wildair. This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabián von Hauske of Contra and Wildair. This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Contra, and its more casual sister, Wildair. The book exudes the spirit of collaboration and exploration that inspires the chefs' passionately seasonal cooking style, boundary-pushing creativity, and love of natural wine. Narratives explore how and why they developed their signature dishes - many of which are ideal for creative home cooks - and are full of their distinctive wit and personality. A Very Serious Cookbook: Contra Wildair includes a foreword by US comedian and wine lover Eric Wareheim; 85 recipes organized into chapters: Always (mainstay, non-seasonal); Sometimes (hyper-seasonal, guest chef collaborations, international travel inspiration); Never (dishes on the menu once, not existent yet, all important); and Pantry. Photos of plated food, the restaurant, its locality, and travel bring the restaurant and its dishes to life. Contra and Wildair have received several Best New Restaurant nods and major acclaim from the New York Times, Saveur, Bon Appétit, and Eater, among many others.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
205×270 mm
Hmotnost
1130 g
ISBN
9780714876023
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
441247
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Člověk prochází přítomností se zavázanýma očima. Smí pouze tušit a hádat, co vlastně žije. Teprve později mu odvážou šátek s očí a on, pohlédnuv na minulost, zjistí, co žil a jaký to mělo smysl.“

Směšné lásky - Milan Kundera, 2015
Směšné lásky
Milan Kundera