Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
The Noma Guide to Fermentation - Rene Redzepi, David Zilber, Artisan Division of Workman, 2018

797 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Noma Guide to Fermentation - Rene Redzepi, David Zilber, Artisan Division of Workman, 2018
The Noma Guide to Fermentation - Rene Redzepi, David Zilber, Artisan Division of Workman, 2018

The Noma Guide to Fermentation

At noma—four times named the world's best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying... Číst víc

Nakladatel
Artisan Division of Workman, 2018
Počet stran
440

At noma—four times named the world's best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

797 Kč

Skladem 4 ks
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
27. 5.
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
27. 5.
AlzaBox
27. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
27. 5.
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
The Noma Guide to Fermentation - Rene Redzepi, David Zilber, Artisan Division of Workman, 2018
797 Kč

Více o knize

At noma—four times named the world's best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma's extraordinary flavour profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant's acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating noma's extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 750 full-colour photographs, most of them step-by-step how-tos, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in 100 original talk recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it's about to be taken to a whole new level.
Číst víc
Počet stran
440
Vazba
pevná vazba
Rozměr
195×256 mm
Hmotnost
1165 g
ISBN
9781579657185
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
439179
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Artisan Division of Workman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano